Horizon 24HL719H – un TV mic și ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Imagine - 8.4
Conectivitate - 7.7

8.1

O alegere accesibilă

Horizon 24HL719H este un televizor cu o diagonală de 61 cm, potrivit pentru un dormitor sau pentru bucătărie, ce poate fi achiziționat la un preț mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Îți dorești un televizor cu o diagonală mică pentru camera copiilor sau pentru bucătărie? Să nu coste nici prea mult? În cazul acesta Horizon 24HL719H ar putea fi alegerea perfectă. Îl găsești la eMAG, la un preț de aproximativ 749 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc îl poți găsi la o ofertă chiar mai avantajoasă. Îl poți achiziționa chiar și în rate lunare de 33 lei. Producătorul oferă o garanție de 36 de luni, mult mai mult decât concurența, ceea ce mie îmi conferă încredere.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Evomag.

Din punct de vedere al designului, televizorul se prezintă destul de bine, ramă Ultra Slim, panou îngust, linii fine. Singurul aspect puțin deranjant este suportul TV, ceva mai butucănos și inestetic. Dar acest aspect poate fi remediat, prin simpla demontare a acestuia și achiziționare unui suport TV de perete. Cântărește 3,8 kg, astfel că îl poți muta dintr-o cameră în alta la nevoie, fără să depui un efort prea mare. Puterea consumată este de doar 25 W, iar în condițiile în care 1 kW= 0,539 RON, consider că avem de-a face cu un TV ce consumă foarte puțină energie electrică. Mai mult de atât, modelul Horizon face parte din gama ”verde”, echipat cu cele mai noi tehnologii de reducere a consumului de energie.

Poze cu televizorul Horizon 24HL719H

Horizon 24HL719H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Horizon este un TV non Smart, ce face parte din gama lansată de producător în 2015. Are o diagonală de 61 cm, ceea ce însemnă că distanța recomandată dintre TV și telespectator, este de 183 cm(de trei ori cât diagonala TV-ului). Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, dar având în vedere dimensiunile sale, nici nu cred că era cazul de mai mult. Decât în cazul în care îl vei folosi pe post de monitor s-ar putea să îți dorești imagini mai detaliate.

Claritatea imaginii este susținută de tehnologia Clear Motion Rate100, ce îmbunătățește considerabil imaginile în mișcare.

Sistemul audio Nicam Stereo este echipat cu două ieșiri a câte 2,5 W, ce dezvoltă un sunet clar, dar nu foarte puternic. Având în vedere prețul, nu pot spune că mă așteptam la mai mult.

La capitolul conectivitate, televizorul vine cu: un port USb 2.0, un port HDMI(poți conecta consola de exemplu), minijack căști, o intrare PC(în cazul în care vrei să îl folosești ca monitor) și player multimedia integrat.

Tunerul digital este și el prezent, astfel că te vei putea bucura de posturile HD, fără să mai optezi pentru un abonament digital.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • HDMI,
  • preț avantajos

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.