Televizor LED Horizon 24HL700

Te gândești că un televizor cu dimensiuni mici s-ar încadra în camera copiilor sau ar fi ideal pentru a-l face cadou părinților? Ce părere ai de televizorul Horizon 24HL700? Are o diagonală de 24 inch și un preț de aproximativ 660 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun, ținând cont că vorbim de un televizor din gama 2013.

În ceea ce privește designul, Horizon 24HL700 are un aspect plăcut, destul de simplist și destul de ușor de folosit. Se sprijină pe un picior dreptunghiular detașabil, astfel încât să îl puteți monta pe perete în cazul în care vreți să economisiți ceva spațiu.

Poze cu televizorul LED Horizon 24HL700

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Horizon 24HL700 este un LED de 61 cm, ce vă va încânta privirea cu imagini HD, ce încorporează caracteristici de imagine precum: Comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progresive scan. Aceste caracteristici au menirea de a reda o imagine cât mai clară, ce are culori cât mai vii, de a reduce zgomotul de imagine și de a vă propune un contrast cât mai bun. Unghiul de vizibilitate ajunge până la 176 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Deși vorbim de un model din gama low budget, Horizon 24HL700 dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C, ce presupune că puteți viziona fără acel receiver enervant și canalele în format HD. Filmele în format MKV nu vor reprezenta o problemă în cazul achiziționării televizorului Horizon 24HL700, prin urmare pregătiți-vă castronul de floricele și relaxa-ți-vă cu un film bun.

Pe partea de sunet, televizorul are 2 boxe de 2,5 W, Dolby Digital Plus, caracteristică ce face ca sunetul să fie plăcut chiar și atunci când volumul este mai tare. Conectivitatea este asigurată de: un port USB 2.0, HDMI, o intrare scart, o intrare video composite și minijack căști de 3,5 mm. Dimensiunea destul de mică, de 4,8 kg îl face să fie destul de ușor de mutat, în cazul în care vă decideți să faceți ceva modificări în locuință.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • HDMI,
  • sunet Dolby Digital Plus

Contra:

  • nu are rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Horizon 24HL700 este un televizor LED din gama 2013 ce se va încadra perfect în camera copiilor sau îl puteți face cadou părinților.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.