Horizon 22HL719H – un televizor potrivit pentru camera copiilor

Horizon 22HL719H este un televizor potrivit pentru un dormitor sau pentru bucătărie. Se evidențiază printr-un preț decent și accesibil, astfel că putem considera că acest model se adresează pentru cei ce au un buget limitat sau nu îșii doresc să aloce o sumă prea mare pentru un asemenea device. Televizorul poate fi găsit pe rafturile magazinelor la prețul de aproximativ 699 lei(verifică preț actualizat). În cazul în care totuși ți-l dorești, dar nu dispui de suma completă, este bine de știut că acesta poate fi achiziționat și în rate lunare de 40 lei.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un model ”cuminte” ca să spun așa, se merge într-o oarecare mosură pe tiparul clasic, cu suport dreptunghiular și destul de robust. Bine că putem scăpa de acest aspect în cazul în care ne decidem să montăm televizorul pe un suport de perete. Eu una aș opta pentru varianta asta.

Are o ramă neagră, slim, ce încadrează ecranul, iar partea de jos evidențiază în mod discret logo-ul producătorului. Cântărește numai 3 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta cu ușurință la nevoie. Spre exemplu dacă este un meci important, poți muta televizorul în garaj, cât repari ceva la mașină. Are un consum de numai 22 W, extrem de mic , ceea ce înseamnă că nu îți influențează semnificativ factura la curentul electric.

Poze cu televizorul

Horizon 22HL719H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Horizon este un model ce face parte din gama anului 2015, ce poate fi utilizat ca atare, dar și ca monitor, pentru o eficiență mai mare în activitatea desfășurată. Are o diagonală de 56 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080, ce îți permite să te bucuri de imagini detaliate, clare , cu un contrast bun. Are un unghi de vizibilitate de 178/178, ceea ce presupune că se va vedea excelent cam din orice unghi ai privi.

Vine echipat cu un sistem audio Nicam A2 stereo, cu două ieșiri a câte 2,5 W. Nu este de mirare că sonorizarea nu este foarte puternică. Având în vedere dimensiunea sa, este perfect normal acest aspect.

Deși vorbim de un televizor de buget, acesta dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C, astfel că vei putea urmări canalele HD, fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament digital.

La capitolul conectivitate, surprinde printr-o gamă destul de bogată: o ieșire audio digitală, intrare PC, un port USB 2.0, o intrare component, Scart, un port HDMI și minijack de căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • Full HD,
  • cântărește puțin

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.3
Conectivitate - 8

8.3

O alegere accesibilă

Horizon 22HL719H este un televizor cu o diagonală de 56 cm, ceea ce îl face potrivit pentru cameră copiilor sau pentru bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău