HORIZON 22HL710F – televizorul Full HD de mici dimensiuni

În cazul în care vrei să beneficiezi de imagini de calitate și pe ecranul televizorului din bucătărie sau vrei să folosești în dormitor un televizor de mici dimensiuni pe care să îl poți folosi și pe post de monitor, HORIZON 22HL710F reprezintă o soluție atractivă și accesibilă. Are un preț de aproximativ 699 lei (verifică preț actualizat), fiind un televizor de mici dimensiuni, potrivit pentru o cameră cu suprafața redusă sau pentru folosirea pe post de monitor. Televizorul are rezoluție Full HD, redând imagini de calitate superioară, iar pachetul oferit este atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul are un design simplu, care îi pune însă în evidență ecranul. Rama și carcasa sunt alcătuite dintr-un plastic negru lucios, iar profilul televizorului este unul destul de subțire, iar rama are o grosime decentă. Televizorul măsoară 516 x 317 x 35 mm, iar pentru fixare este folosit un suport în formă de X, stabilitatea obținută fiind una bună.

Poze cu televizorul

HORIZON 22HL710F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de doar 56 de cm, fiind destul de mic pentru a fi folosit într-o cameră de zi. Acesta se va dovedi însă util pentru o cameră mai mică, precum dormitorul. Ecranul are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, redând imagini la calitate Full HD, cu o claritate foarte bună. Aceasta ar fi fost însă exploatată la nivel optim pe un ecran mai mare.

Unghiurile de vizibilitate de 178 de grade sunt foarte generoase și oferă o libertate mare de mișcare, astfel că, indiferent de unghiul din care vor fi privite, imaginile vor arăta la fel. LED-urile susțin o luminozitate continuă de 250 cd/mp, culorile fiind vii și bogate, iar contrastul având valori atractive. Datorită tehnologiei CME Dinamic (Clear Motion Engine), imaginile în mișcare vor fi redate cursiv, fără blur și cu un nivel ridicat de detalii. Nu în ultimul rând, tehnologia LED oferă o durată lungă de viață și un consum redus,  astfel că televizorul consumă doar 22 W.

Imaginile sunt însoțite de un sunet cu o putere de 5 W, care nu are un volum foarte mare, dar care acoperă o gamă largă de frecvențe audio cu zgomot redus. Sunetul este procesat cu ajutorul tehnologiilor Dolby Digital Plus și Nicam Stereo. Datorită playerului multimedia integrat vei putea reda conținut audio-video direct de pe un stick USB.

Modelul nu este smart, așa că nu te vei putea conecta la internet direct de pe ecranul televizorului. Vei putea însă să asociezi PC-uri și laptopuri pentru redarea conținutului pe ecranul mare. De asemenea, vei putea să asociezi console de joc, playere Blu-ray sau sisteme audio externe. Ai la dispoziție pentru aceasta 1 port HDMI, 1 port USB, 1 port Scart și câte o intrare de PC și component. Numărul redus de port-uri va face necesar să conectezi un număr limitat de dispozitive externe concomitent. Modelul este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C și Slot CI+, așa că poate reda canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate Full HD
  • sunet cu Dolby Digital
  • posibilități de conectare de dispozitive externe

Contra:

  • sonorizare slabă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Display - 7.9
Conectivitate - 7.4

7.7

O alegere accesibilă

HORIZON 22HL710F este un TV cu o diagonală mică, dar se remarcă prin rezoluție Full HD și prin prețul destul de avantajos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.