Horizon 20HL719H – un TV cu rezoluție HD pentru bucătărie

O mare parte din timpul liber îl petrecem în bucătărie, fie gătind, fie organizând anumite lucruri, fie făcând curat, fie luând masa. Așa că, de ce să nu o dotăm cu un televizor micuț, care să întrețină atmosfera atunci când desfășurăm toate aceste activități? Horizon 20HL719H ar putea fi o opțiune excelentă în acest sens, mai ales că nu este nici un model scump. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 449 lei(verifică preț actualizat), un preț decent, ținând cont că discutăm despre un model din gama lansată de producător în 2016.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

În ceea ce privește designul, televizorul este un model plăcut, cu o ramă subțire și un panou îngust, nu impresionează atât de tare, însă având în vedere prețul, nu cred că este cazul să devenim pretențioși. Se sprijină pe un suport dreptunghiular din plastic, ce îmi aminteșe de modelele de acum 4-5 ani, însă partea bună este că se poate renunța la suport, în favoarea unui suport TV de perete, iar noi recomandăm această variantă. Televizorul cântărește 2,9 kg și are dimensiunile de 473 x 328 x 134 mm, putând fi montat și fără ajutor. Împreună cu televizorul vei primi și o telecomandă clasică, cu care te vei obișui după câteva utilizări. Puterea consumată ajunge la 19 W, televizorul fiind nu doar un model ieftin, ci și econom.

Poze cu Horizon 20HL719H

Horizon 20HL719H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Non Smart are o diagonală de 51 cm, iar asta îl face să fie potrivit pentru bucătăriile mici sau de ce nu chiar pentru dormitorul copiilor. Are o rezoluție HD și oferă imagini destul de calitative, cu un contrast bun și culori puțin cam saturate pentru gustul meu, dar pot fi reglate din setări. În cazul în care îți dorești un TV cu o diagonală mai mare, trebuie să știi că același TV este disponibil și pe o diagonală de 61 cm:

Horizon 24HL719H are un preț de 593 lei.

Sonorizarea este decent de puternică, două ieșiri a câte 2,5W fiecare, însă eu zic că este suficient de puternică pentru dimensiunile televizorului. Important de menționat este că avem un sunet bun, echilibrat, cu mici distorsiuni atunci când volumul este la maxim.

La capitolul conectivitate, vei găsi pe spatele televizorului o gamă destul de bogată de porturi, care coține: un port HDMI, un port USB 2.0, minijack-ul pentru căști,  o intrare PC, în cazul în care dorești să folosești televizorul pe post de monitor, o intrare component, Slot CI+ pentru cartele ce decodează canalele digitale și SCART pentru nostalgicii care încă mai au un video cu casete pe acasă.

Televizorul este numai bun pentru o știre, o muzică bună sau pentru un film siropos atunci când petreci timpul în bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil
  • design plăcut
  • ușor

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.3

8.5

https://www.gadget-review.ro/vezi/horizon-20hl719h

Horizon 20HL719H este un televizor cu o diagonală mică, potrivit pentru a întreține atmosfera în bucătărie.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.