Horizon 20HL610H – televizorul-monitor non-smart

Televizorul Horizon 20HL610H face parte din seria lansată de Horizon pentru utilizarea multiplă, putând fi folosit atât pe post de televizor, cât și pe post de monitor, economisind astfel spațiu în cameră și pe birou. Televizorul este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 629 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul are un design hibrid, care duce ca dimensiuni spre cele de monitor și ca aspect spre cele de televizoare. Dimensiunile sunt de 473 x 34 x 294 mm, așa că modelul este ușor de fixat și pe perete. Carcasa este slim și alcătuită dintr-un plastic negru ușor lucios, aspectul fiind unul elegant. Rama este ceva mai groasă, mai ales prin raportare la dimensiunile reduse ale ecranului, deşi o ramă mai îngustă ar fi dat mult mai bine și ar fi evidențiat ecranul. Suportul este plat și oferă o stabilitate foarte bună.

Poze cu televizorul

Horizon 20HL610H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acesta are o diagonală de 51 cm, fiind destul de mic pentru un televizor de living, dar ideal pentru bucătării și dormitoare sau folosirea pe post de monitor. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli și au o claritate foarte bună pentru dimensiunile ecranului. Luminozitatea continuă de 200 cd/mp permite redarea unui contrast ridicat și a unor culori bogate, contrastul dinamic fiind de 1000:1. Unghiurile de vizibilitate de 170/160 grade sunt destul de generoase și oferă o vizualizare bună din orice unghi. Este de apreciat și prezența tehnologiei CME Dinamic de 100Hz, aceasta fiind responsabilă de fluidizarea cadrelor în mișcare.  Vei putea observa astfel mai multe detalii, imaginile părând în același timp mai cursive și interactive.

Sistemul audio are o putere de 5 W, fiind unul rudimentar, însă sunetul beneficiază de tehnologia Dolby Digital Plus, așa că este procesat pentru a avea o calitate îmbunătățită.

Televizorul este unul simplu, așa că nu beneficiază de funcții smart, mai ales că acestea ar fi fost oricum inutile pentru ecranul atât de mic. Vei putea conecta însă PC-uri, laptop-uri, console de joc, playere Blu-ray sau DVD, stick-uri etc. Modelul este dotat astfel cu 1 port HDMI, 1 port USB, 1 port Scart, 1 intrare component, 1 de PC și una video composite. Televizorul este dotat de asemenea cu un tuner digital DVB-T, DVB-C și un slot CI+, redând canalele digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Acesta are unghiuri bune de vizibilitate, așa că imaginile se vor vedea bine indiferent de unghiul de la care privești ecranul, ceea ce se dovedește util în cazul în care vrei să fixezi televizorul pe perete. Televizorul este o soluție accesibilă potrivită pentru cei mai puțin pretențioși. Calitatea are un nivel standard, dar per ansamblu televizorul își face foarte bine treaba.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate bună prin raportare la dimensiunile ecranului
  • posibilitatea de conectare a unor dispozitive externe
  • preț bun

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 7.9
Conectivitate - 7.8

8.1

O alegere accesibilă

Horizon 20HL610H este un televizor de mici dimensiuni, potrivit pentru folosirea pe post de monitor sau pentru o bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.