Acasă » Televizoare » Horizon 20HL5300H – probabil cel mai ieftin TV de pe piață

Horizon 20HL5300H – probabil cel mai ieftin TV de pe piață

Televizorul a devenit poate cel mai utilizat mijloc de divertisment, iar adesea preferăm să fim cât mai comozi și să ne bucurăm de el aproape în orice cameră. Da, chiar și în bucătărie sau în garaj. De ce să nu îț vezi liniștit de treburile casnice și totuși să mai auzi ba o știre sau să ruleze o emisiune pentru care pur și simplu nu mai ai timp să stai liniștit să o urmărești. Așadar, un TV de dimensiuni potrivite, ar putea fi soluția, ca din când în când să te mai bucuri de prezența lui, în timp ce desfășori și o altă activitate. Și pentru că nu cred că este cazul să investim sume exagerate într-un asemenea produs, l-am găsit poate pe cel mai ieftin de pe piață, ce vine de la un brand cu un istoric bun zic eu. este vorba despre Horizon 20HL5300H, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 359 lei(verifică preț actualizat). Pare apoape incredibil nu-i așa?

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Cel.ro.

Din punct de vedere al designului, nu aș putea spune că impresionează, nici nu aveam această pretenție la acest preț. Rama este în totalitate din plastic, dar ceea ce îmi place este panelul destul de îngust. Recomand să renunți la suportul robust și să îl montezi pe un suport TV de perete. Îl va face să pară ceva mai finuț și totodată vei putea economisi și ceva spațiu. Este extrem de ușor, cântărește numai 2,5 kg, iar consumul său de 36W va fi aproape insesizabil pe factura de electricitate.

Poză cu Horizon 20HL5300H

20HL5300H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Horizon este un TV Non Smart, ce face parte din cea mai recentă gamă a producătorului, are o diagonală de 50 cm, numai bună pentru spațiile micuțe. Aș fi fost super încântată dacă venea cu o rezoluție Full HD, dar pentru bugetul acesta se pare că voi fi nevoită să mă mulțumesc cu puțin peste 1 milion de pixeli.

Sonorizarea este calitativă, nu foarte puternică, doar 6W, însă având în vedere dimensiunile televizorului, cam greu de crezut că poți avea pretenții foarte mari. Îmi place că sunetul are și ceva bas, e adevărat nu unul foarte puternic, dar nici nu cred că voi da petreceri în bucătărie prea curând.

La capitolul conectivitate, vine cu o gamă decentă de porturi: un port USB(poate vrei să vezi un film în timp ce prepari masa de pranz), unul HDMI, o intrare PC, dacă vrei să folosești TV-ul pe post de monitor, minijack pentru căști, un Slot CI+(pentru decodarea canalelor criptate), vine chiar și cu Scart(dacă încă mai ai un video rătăcit prin casă).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț foarte mic
  • ușor
  • sonorizare decentă

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Imagine - 7.5
Conectivitate - 8.1

7.9

O alegere inspirată

Horizon 20HL5300H este un TV de 50 cm, ieftin și numai bun pentru a fi găzduit în bucătărie, în garaj sau chiar și în camera copilului.

Vezi în magazin
User Rating: 3.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău