Televizor LED Horizon 19HL700

Îți dorești un televizor ieftin pentru camera copiilor sau pentru bucătărie? Atunci cu siguranță un televizor mic ar fi ideal și cu siguranță există pe piață nenumărate variante care să fie convenabile din toate punctele de vedere. Spre exemplu o variantă interesantă ar fi televizorul Horizon 19HL700, un model ce are un preț de aproximativ 510 lei (verifică preț actualizat), și care nu va ocupa prea mult spațiu, pentru că are o diagonală de 48 cm.

Din punct de vedere al designului, televizorul se bucură de un aspect destul de plăcut, nu impresionează în mod deosebit, producătorul mergând pe linia clasică, fără a aduce elemente noi în decor.

Poze cu televizorul LED Horizon 19HL700

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Horizon 19HL700 este un televizor LED ce face parte din gama 2013 a producătorului și are o diagonală de 48 cm. Imaginea oferită este de o calitate HD, ceea ce înseamnă că veți putea urmări filme la o rezoluție foarte bună. Această este susținută de caracteristici precum: Comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progresive, caracteristici ce au menirea să ofere culori cât mai vii, cât mai aproape de cele reale, să reducă zgomotul de imagine și să ofere un contrast cât mai bun. Unghiul de vizibilitate este foarte bun, 170 de grade atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Pe partea de sunet, Horizon 19HL700 vine cu două boxe de 2,5 W, ce încorporează caracteristica de sunet Dolby Digital Plus, ce oferă claritate, chiar și atunci când volumul este dat mai tare.

Deși este un model ieftin, cu toate acestea Horizon 19HL700 dispune și de tuner încorporat, ceea ce înseamnă că puteți urmări posturile HD și fără acel inestic receiver. Dispune de player multimedia integrat, capabil să redea chiar și filmele în format MKV. Pe partea de conectivitate, modelul se bucură de prezența mai multor porturi, precum: USB 2.0, Slot CI, o intrare video composite, intrare Scart, HDMI și minijack căști de 3,5mm. Greutatea sa de doar 4,8 kg, vă permite să îl mutați cu ușurință oridecâte ori vreți să faceți mici modificări în casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • HDMI

Contra:

  • nu are rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Horizon 19HL700 este un model ideal atât pentru camera copiilor, cât și pentru o bucătărie, iar raportul calitate-preț îl recomandă ca fiind o alegere excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.