Heinner Storm XV-4040-GR – ieftin, dar cu putere mare de aspirare

Ești în căutarea unui aspirator cu o putere mare de aspirare, dar cu un preț mic? Atunci probabil ți s-ar potrivi modelul Heinner Storm XV-4040-GR. Are un preț de aproximativ 240 lei (verifică preț actualizatși se bucură de specificații destul de bune, ce cu siguranță ți se vor părea interesante. Și mai mult de atât vorbim despre un aspirator fără sac, ce au în general prețuri mult mai mari. Modelul Heinner poate concura fără probleme cu alte aspiratoare mult mai scumpe în ceea ce privește specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, vorbim despre un aspirator plăcut, ce pare destul de bine închegat. Vorbim de un model drăguț, ce nu epatează printr-un aspect spectaculos, ci mai degrabă prin calitățile sale. Totuși nu pot să nu remarc faptul că producătorul utilizează materiale de calitate când vine vorba de realizarea acestui gen de electrocasnice. Are roți cauciucate, ce te vor ajuta să îl manevrezi destul de ușor prin toată casa.

Poze cu aspiratorul fără sac Heinner Storm XV-4040-GR

Heinner Storm XV-4040-GR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner Storm XV-4040-GR este un aspirator fără sac, ce oferă un tip de aspirare uscată. Capacitatea de colectare a recipientului este de 4 L, suficient de mare, încât să aspirați o suprafață generoasă fără a fi nevoiți să-l goliți. Având în vedere că discutăm de un aspirator fără sac, consider din start că este un punct forte, și asta deoarece nu prevede cheltuieli ulterioare cu achiziția de saci de schimb. Doar filtrul HEPA trebuie schimbat periodic, prin urmare întreținerea modelului Heinner nu este deloc costisitoare.

Generează 2400 W, cu o putere de aspirare de 400 W, suficient încât praful sau scamele de pe covor să nu îi poată rezista. Fiind atât de puternic, cu siguranță veți termina curățenia mult mai repede decât se întâmpla până acum. Dispunând de filtru HEPA, aerul din locuință va fi mult mai curat, particulele de praf sunt filtrate în proporție de aproximativ 90%, ceea ce însemană că alergiile sunt ținute la distanță.

Gama de accesorii implică prezența unei perii standard, a unui accesoriu pentru spații înguste și a unui tub telescopic metalic, ce vă vor ajuta să ajungeți cu lejeritate în colțurile cele mai înguste ale camerei. Nivelul de zgomot atinge 76 dB, ceea ce înseamnă că nu ajunge să deranjeze pe ceilalți prezenți în încăpere atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ mic,
  • HEPA,
  • putere de aspirare de 400 W,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Heinner Storm XV-4040-GR este un aspirator destul de ieftin, dar cu o putere de aspirare mare, ce îşi dovedeşte eficienţa cu fiecare utilizare.

User Rating: 2.63 ( 10 votes)

2 comentarii

  1. Am inteles ca nu se gaseste filtru de cumparat. Eu il am de 1 an si periodic ii scot „cartusul” adica filtrul si il curat AFARA ca in casa e moarte de om.

  2. DE UNDE POT ACHIZITIONA FILTRU HEPA PENTRU ACEST ASPIRATOR ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.