Heinner CVC-H6220 – cu filtru HEPA și o putere de aspirare mare

Îți dorești un aspirator ieftin, dar care să aibă o putere de aspirare mare, plus alte calități care să îți asigure eficiența de care ai nevoie? Heinner CVC-H6220 ar putea fi un model demn de luat în considerare în acest caz. Are un preț de aproximativ 166 lei (verifică preț actualizat), ce îl încadrează cu ușurință în gama celor mai ieftine modele de pe piață și se bucură totodată de câteva specificații remarcabile.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model plăcut, vesel aș putea spune. Este realizat pe roșu, accesorizat cu câteva elemente argintii, ce creează un contrast interesant. Vorbim de un model ce pare destul de ușor de manevrat, chiar și de cei ce nu au prea mare experiență cu astfel de aparatură.

Poze cu aspiratorul fără sac Heinner CVC-H6220

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Heinner este un model fără sac, ce asigură un tip de aspirare uscată. Mai exact recipientul de colectare a prafului are o capacitate de 2 L, ceea ce îl face ideal pentru o locuință micuță.

Având în vedere că discutăm de un model fără sac, este bine de știut că recipientul de colectare este ușor de curățat, se aruncă praful în coșul de gunoi, după care îl spălați sub jet de apă și îl introduceți la loc. Cu un astfel de model nu veți avea nici costuri suplimentare, cum se întâmplă în cazul modelelor cu saci, când aceștia trebuie schimbați frecvent.

Modelul dispune și de filtru HEPA, ce are grijă să asigure utilizatorului un aer mai pur, mai curat, reușind să filtreze chiar și particulele de praf cele mai fine, astfel că se evită dezvoltarea alergiilor.

La capitolul accesorii, aspiratorul vine echipat cu: o perie standard, un accesoriu pentru spații înguste(ce vă ajută să ajungeți în colțurile de după mobilă eventual) și un tub telescopic metalic(pentru a nu fi nevoiți să stați aplecați tot timpul). Nivelul de zgomot se ridică la 74 dB, prin urmare nu cred că aveți cum să vă odihniți pe perioada funcționării aspiratorului, însă nici nu va scoate un sunet prea deranjant.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • ieftin

Contra:

  • putea fi mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Pentru cei ce își doresc un aspirator ieftin, care să își facă treaba destul de bine, Heinner CVC-H6220 ar putea fi soluția potrivită.

User Rating: 3.6 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.