Gorenje RK6192ER – combina frigorifică cu design spectaculos

Ca în orice industrie, şi în cea a produselor electrocasnice trebuie să apară noutăţi şi tehnologii care să corespundă nevoilor potenţialilor clienţi. În cazul aparatelor frigorifice vă prezentăm o combină frigorifică modernă, spaţioasă şi care să îţi garanteze păstrarea produselor într-un mediu optim şi igienic. Este vorba despre Gorenje RK6192ER, o combină frigorifică ce se încadrează perfect în orice bucătărie. Putând fi achiziţionată la un preţ de aproximativ 2329 lei (verifică preț actualizat), consider că această combină frigorifică cu dimensiunea de 1850 x 600 x 640 mm şi care face un zgomot de 40 dB este tot ce ai nevoie în bucătăria ta.

Combina mai poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Culoarea roşu vulcanic, muchiile ferme, drepte şi mânerele verticale îi conferă un aspect modern şi simplist ce o fac să se potrivească şi celor mai dificile gusturi. La exterior nu sunt foarte multe detalii, însă putem doar vedea modul de deschidere standard a uşilor spre dreapta, mânerele închise la culoare şi sigla producătorului dispusă în partea de sus în centru.

Poze cu combina frigorifică

Gorenje RK6192ER

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la interior avem o situaţie foarte diferită, întrucât putem observa mult mai multe detalii şi moduri de compartimentare a spaţiului avut la dispoziţie. În cazul frigiderului dispus în partea de sus avem 5 rafturi de sticlă reglabile pe înălţime. Acest lucru ne ajută în poziţionarea rafturilor funcţie de alimentele pe care le dorim a le stoca. În partea de jos a frigiderului avem sertarul XXL Spacebox, un sertar care ne permite să depozităm şi bucăţi foarte mari de fructe sau legume precum pepene galben, roşu sau dovleac pentru copt.

Deasupra sertarului de legume şi fructe avem compartimentul pentru brânzeturi iar în plus mai avem şi un raft pentru sticle ce permite păstrarea la rece a apei, sucului sau vinului pentru a alina căldura din cursul zilei de vară. Pe uşa frigiderului sunt dispuse trei rafturi SimpleSlide care pot fi reglate pe înălţime, astfel să putem stoca şi recipiente mai înalte. În partea de jos a combinei avem congelatorul care la interior are două compartimente foarte încăpătoare dar şi un sertar pentru îngheţare rapidă.

Funcţional, combina frigorifică Gorenje are grijă atât de alimentele tale cât şi de portofelul tău. Volumul destul de mare îţi permite să păstrezi foarte multe alimente şi, astfel, nu trebuie să mergi des la cumpărături. Volumul net al frigiderului de 225 litri şi cel net al congelatorului de 94 litri îţi confirmă acest lucru. Tehnologia Frostless cu care este dotată reduce formarea straturilor de gheaţă şi nevoia de dezgheţare manuală, astfel scăzând consumul de energie. Datorită acestui lucru avem poziţionarea combinei frigorifice în clasa A++. Un alt motiv pentru care economisim este datorat tehnologiei CrispZone cu controlul umidităţii, astfel încât avem posibilitatea de a regla nivelul de umiditate din interiorul compartimentului de legume şi fructe. Acest lucru păstrează proaspete alimentele pentru un timp mai îndelungat. Modelul mai este dotată cu un sistem de iluminare cu led, cu un suport pentru ouă şi o tavă pentru gheaţă.

După cum putem observa, aceasta are un volum net destul de mare, dar pentru o bună funcţionare nu are nevoie decât de un compresor ce funcţionează cu agent de răcire R600a. Atât compresorul cât şi agentul de răcire îţi dau posibilitatea de a avea alimentele în siguranţă până la 30 ore chiar şi fără curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design modern
  • Consum redus de curent electric
  • Prezenţa tehnologiei Frostless de reducere a formării gheţii

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.3
Performanțe - 9.7

9.4

Cu un design inedit

Gorenje RK6192ER este o combină frigorifică extrem de elegantă, cu un design aparte, ce o face să se diferențieze de restul modelelor de pe piață.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.