Gorenje RK6191AX – o combină ieftină şi performantă

Trebuie să schimbi mobila din bucătărie şi, în acelaşi timp, vrei să scapi de frigiderul cel vechi sau combina frigorifică veche care necesită şi reparaţii, care face prea mult zgomot sau care, pur şi simplu, nu se mai potriveşte în modul de amenajare a bucătăriei? Atunci alege Gorenje RK6191AX, o combină frigorifică care se potriveşte şi unei bucătarii clasice, dar şi uneia moderne, având un aspect plăcut dar care îţi aduce tehnologia de care ai nevoie pentru a te hrăni sănătos. Alegerea unor produse electrocasnice poate fi destul de dificilă uneori, dar în acest caz nu cred că se poate aplica, întrucât contează foarte mult caracteristicile combinei frigorifice, dar şi preţul de 1699 lei (verifică preț actualizat), la care se poate achiziţiona fiind relativ mic, astfel avem cu certitudine un raport preţ-calitate foarte bun. Astfel spus, dacă vrei să ai o combină frigorifică modernă la un preţ accesibil, dar care să îţi asigure şi prospeţimea alimentelor, fructelor şi legumelor pentru tine şi familia ta, nu ezita să faci această alegere.

Combina poate fi găsită șiîn oferta magazinului Altex.

La prima vedere, combina pare una clasică, chiar foarte clasică, având o culoare argintie, atât la frigiderul dispus în partea superioară cât şi la congelatorul din partea de jos, şi două mânere verticale ce ajută la deschiderea uşii metalice spre dreapta, iar spaţiul necesitat de aceasta este şi el destul de mic fiind vorba despre 1850 x 600 x 640 mm.

Poze cu combina frigorifică

Gorenje RK6191AX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte aspectul interior, frigiderul are un compartiment pentru păstrarea legumelor şi fructelor, are un număr de patru rafturi din sticlă care culisează foarte uşor şi iluminare interioară. Valorificarea spaţiului este făcută şi prin intermediul rafturilor de pe uşă, având trei rafturi pentru depozitarea diverselor alimente dar şi un suport pentru ouă, tot în interiorul frigiderului mai avem şi suportul pentru sticle, astfel poţi aştepta musafirii cu o băutură numai bună şi răcoroasă.

Partea de jos, şi anume congelatorul, ne oferă trei sertare, dintre care unul este pentru îngheţarea rapidă a produselor congelate, dar în acelaşi timp congelatorul ne oferă şi un compartiment mare de tip Big Box, dar şi o tavă pentru gheaţă.

Trecând la specificaţiile tehnice care o recomandă, combina frigorifică are un volum net al frigiderului de 225 l, un volum net al congelatorului de 96 l, iar ca şi consum avem 309 kWh/an, consum care o plasează doar în clasa energetică A+.

În ceea ce priveşte întreţinerea şi curăţarea, trebuie menţionat că frigiderul este prevăzut cu un sistem de dezgheţare automată, cu o tehnologie FrostLess, iar compartimentul pentru legume şi fructe permite reglarea umidităţii pentru acestea cu ajutorul unui slider, totul pentru a păstra alimentele dar şi legumele şi fructele cât mai proaspete.

Compresorul cu care este prevăzută combina şi care funcţionează cu agent de răcire R600a, are capacitatea de a păstra temperatura 30 de ore fără curent dar şi de a congela 4.5 kg/24h. Având în vedere atât gabaritul, dimensiunile şi greutatea de 75 kg, cât şi caracteristicile, putem afirma că avem de a face cu un aparat frigorific destul de silenţios, având un nivel de zgomot de 40 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • silențioasă,
  • FrostLess

Contra:

  • sistemul de dezghețare manual pentru congelator

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9.1

O alegere excelentă

Gorenje RK6191AX este o combină frigorifică cu o capacitate suficient de mare pentru a face față chiar și unei familii mai numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.