Gorenje NRK6191CX – combina frigorifică inteligentă

Gorenje NRK6191CX este o combină frigorifică plină de surprize. Ai spune că producătorul sloven cunoscut pentru prețurile sale accesibile nu are în ofertă modele care să se remarce pe partea tehnică, dar iată că nu e deloc așa. Este o combină care pune probleme serioase concurenței și vine la un preț de aproximativ 2416 lei (verifică preț actualizat), iar dotările oferite la schimb sunt mai mult decât atractive, dintre ele făcând parte tehnologii frigorifice de top.

Designul face parte din seria nouă, fiind alcătuit din inox și având un aspect minimalist. Ușile sunt prevăzute cu un strat antiamprentă, așa că nu rețin urmele și sunt ușor de curățat. Modelul este prevăzut cu mânere verticale pentru o deschidere ușoară a ușilor, iar deschiderea se poate face pe ambele părți întrucât balamalele sunt reversibile. Combina are dimensiunile de 185 x 60 x 64 cm și beneficiază de picioare reglabile, fiind ușor de poziționat și de fixat.

Poze cu combina frigorifică

Gorenje NRK6191CX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 307 litri, fiind ceva mai mică decât a modelelor standard.

Frigiderul are o capacitate de 222 de litri și beneficiază de iluminare interioară. Acesta este organizat în 4 rafturi alcătuite din sticlă, care sunt reglabile pe înălțime. Rafturile de pe ușă sunt de asemenea reglabile pe înălțime, astfel încât să permită depozitarea chiar și a sticlelor mai înalte. Vei găsi, de asemenea, un compartiment pentru legume și fructe și unul pentru brânzeturi. Compartimentul pentru legume și fructe este de tip CrispZone și permite reglarea umidității, astfel încât acestea să rămână proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Congelatorul are o capacitate de 85 de litri și este organizat în 3 sertare spațioase pentru înghețare rapidă. Sertarele sunt XXL și sunt alcătuite din plastic transparent, oferind o vizibilitate bună asupra conținutului. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24/h, având o valoare medie.

Partea cu atât mai atractivă este cea a tehnologiilor integrate. Înainte de toate, combina are un compresor și beneficiază de un termostat reglabil. Dacă tehnologia NoFrost nu mai este o surpriză pentru acest nivel de preț, cei de la Gorenje s-au gândit să o îmbunătățească prin integrarea funcției IonAir. Prin urmare, formarea de gheață este oprită în întreg interiorul, iar în plus este prevenită uscarea alimentelor din frigider. Tehnologia Multiflow 360 asigură circulația uniformă și constantă a aerului rece, interiorul fiind prevăzut cu nu mai puțin de 14 orificii de ventilație. Ionii negativi sunt împrăștiați în frigider odată cu aerul rece. Unul dintre aspectele cele mai inteligente ale combinei este sistemul AdaptCool, acesta reținând obiceiurile utilizatorilor și frecvența de deschidere a ușii, urmând ca înaintea momentelor în care ușa urmează să fie deschisă temperatura să fie redusă, iar șocurile termice să fie evitate.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum anual de 300 kWh. Consumul nu este cel mai mic, dar este acceptabil pentru un astfel de aparat. Autonomia fără curent este de 21 de ore, existând suficient timp de protecție a alimentelor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design atractiv din inox
  • Tehnologii foarte performante

Contra:

  • Capacitate mai mică de depozitare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.1
Performanțe - 9.4

9.2

O alegere bună

Gorenje NRK6191CX este o combină frigorifică elegantă, cu o capacitate suficient de mare, ce te va ajuta să ai alimentele proaspete pentru mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.