Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro vor fi lansate pe 19 octombrie! La ce să ne așteptăm?

După lansările Samsung și Apple, Google urmează să-și anunțe luna aceasta noua serie de telefoane. Compania deja a anunțat că pentru anul acesta are pregătite două modele: Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Noile telefoane vin echipate cu chip-ul proprietar Tensor și vor fi prezentate în cadrul evenimentului Pixel Fall Launch din 19 octombrie, în jurul orei 20:00 la noi.

Ce știm deocamdată? Că Pixel 6 Pro vine cu ecran QHD+ de 6,7 inch, cu un refresh rate de 120 Hz. Va fi echipat cu un chip proprietar Tensor, ce se pare că îi va spori performanțele AI. Va fi mai rapid, mai smart, mai sigur. Procesorul se zvonește că ar fi realizat în colaborare cu Samsung și în ceea ce privește performanțele, se va situa undeva între Snapdragon 865 și vârful Snapdragon 888.

Cât despre preț, aici s-ar apropia ușor de prețul telefoanelor high end…Sunt mari șanse ca în cadrul evenimentului să se lanseze și un Google Watch. Poate ne surprind și cu un Google Fold. Cine știe, vom afla curând, mai avem foarte puțin de așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.