Galaxy S10 vine cu o nouă tehnologie de autentificare!

Galaxy Note 9 va fi ultimul smartphone din generația Galaxy ce va beneficia de scanner-ul de iris. Publicația coreeană The Bell susține că odată cu lansarea lui Galaxy S10, Samsung ar urma să introducă o nouă tehnologie de autentificare. Este vorba de senzorul 3D de recunoaștere facială.

Samsung

Acesta ar putea aduce și ceva îmbunătățiri pentru aplicația animată AR Emoji de pe Galaxy S9, care nu s-a remarcat în mod deosebit până în prezent.

Tehnologia 3D de recunoaștere facială nu este singura noutate pe care sud-coreeni de la Samsung plănuiesc să o implementeze pe noua generație de Galaxy S. Anul viitor, noile flagshipuri vor primi și un senzor de amprentă integrat în ecran, funcție mult așteptată de fanii Samsung.

Cititorul de amprentă ar putea fi folosit și la măsurarea tensiunii sau a pulsului, însă nu avem încă informații oficiale în acest sens.

Sunt curioasă, în privința camerei, oare ce modificări vor aduce sud-coreeni? Se va face trecerea la o cameră triplă sau vor rămâne la cea duală și îi vor optimiza softul? Eu aș paria mai degrabă pe optimizarea softului. Tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.