Ce „împrumută” Galaxy S10 de la noul iPhone

Cum Apple ne-a obișnuit ca în luna septembrie să își prezinte linia de iPhone, cu siguranță și anul acesta vor urma același scenariu în ceea ce privește luna de lansare. Deocamdată, cele mai recente informații ne dezvăluie faptul că vor fi 3 modele de iPhone: cel mai mic, de 5,8 inch, unul de 6,1 inch și unul de 6,46 inch.

samsung-galaxy-s10

Potrivit analistului Ming-Kua, noua serie Galaxy S10, ce se va lansa anul viitor, va include tot trei smartphone-uri, pe aceleași dimensiuni ca și la iPhone. Modelul de 5,8 inch, ca și în cazul iPhone, va fi varianta de buget a seriei propusă de Samsung și va avea senzorul de amprentă pe spate, ca și în cazul seriei Galaxy S9, iar modelele de top, pe dimensiunile de 6,1 inch și 6,4 inch, vor urma exemplul lui Vivo 20 și vor integra senzorul de amprentă ecran.

Totodată se zvonește că vârful de gamă, Galaxy S10 Plus va veni cu 5 camere, două pe față și 3 pe spate. Cea principală va integra o lentilă telephoto de 12 MP, una wide-angle de 12 MP și una ultra wide angle de 16 MP. Să nu uităm nici de senzorul de recunoaștere facială 3D, ce ar aduce îmbunătățiri și pentru aplicația animată AR Emoji.

Recunosc, nu m-ar surprinde nici să văd că noile smartphone-uri din seria Galaxy 10 ar veni cu binecunoscutul „breton”, întâlnit pe majoritatea telefoanelor lansate în ultima perioadă. Până la urmă nu ar fi prima dată când Samsung „folosește ca model de inspirație” smarphone-urile Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.