Galaxy Note 8 – avem primul teaser oficial – VIDEO

În mai puțin de două săptămâni Samsung Galaxy Note 8 va fi anunțat în mod oficial, iar astăzi avem și primul teaser video lansat de producător.

galaxy-note-8

După neplăcuta experiența de anul trecut, în care Note 7 a fost un eșec total, Samsung este nevoit să depună eforturi considerabile pentru a recâștiga încrederea fanilor săi. Dacă în ultima perioadă am tot auzit zvonuri legate de noul smartphone, iată că acum gigantul coreean ne dezvăluie prin acest teaser, destul de multe detalii despre Note 8. În clipul video lansat pe YouTube nu vedem nicio imagine cu terminalul mobil, ci mai degrabă avem parte de o campanie de marketing prin care producătorul ne arată câteva din beneficiile pe care urmează să le primim odată cu lansarea lui Note 8.

E adevărat încă rămân destul de multe necunoscute, precum design-ul acestuia, data la care telefonul va fi disponibil la precomandă sau data la care îl vom găsi pe rafturile magazinelor. Nici despre preț nu știm mai multe. Se presupune doar că acesta va sări de 1000 $. Se pare că mai avem de așteptat până pe 23 august, data lansării oficiale, pentru a afla toate aceste detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.