Galaxy Note 8 – lansare în septembrie. Ce specificații și preț va avea?

note 8

Toamna aceasta se anunță două lansări importante, cea a lui iPhone 8 și cea a lui Galaxy Note 8.

Știm cu toții cum s-a încheiat disputa modelelor lansate anul trecut, când Samsung a înregistrat pierderi istorice datorită problemelor cu bateria lui Galaxy Note 7. Cu toate acestea se pare că gigantul coreean este mai pregătit ca oricând pentru lansarea lui Note 8, ce va avea loc în septembrie, înaintea lansării lui iPhone 8.

Potrivit celor de la GSM Arena, Note 8 va avea un design asemănător cu cel al lui S8, însă va veni cu un ecran mult mai performant, ceea ce va duce și la un preț pe măsură, aproximativ 1000 de euro.

Noul flagship va avea senzorul de amprentă pe spate, va veni cu un soft mult mai performant, pentru un multitasking fără cusur. Ecranul va fi edge to edge, camera foto duală de 12 MP, 6 GB de memorie RAM și o baterie de 3300 mAh. Da, va fi mai mică decât bateria lui Note 7, însă sper eu ca de data aceasta Samsung să-și fi luat toate măsurile de siguranță pentru ca noul vârf de gamă să fie ceea ce trebuie.

Deși experiența de anul trecut cu exploziile lui Note 7 a afectat puternic reputația sud-coreenilor, se pare că noul smartphone este pregătit să facă față concurenței, din moment ce s-a decis lansarea acestuia fix înaintea aniversării Apple, eveniment la care se va lansa și noul iPhone 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.