Galaxy Note 7 – probleme de supraîncălzire chiar și la unitățile înlocuite

galaxy-note-7

Problemele par să nu se mai termine cu noul Samsung Galaxy Note 7. Dacă până acum se credea că odată cu înlocuirea tuturor exemplarelor cu risc crescut de incendiere, situația va intra pe un făgaș normal, iată că lucrurile nu stau chiar așa.

Campania de înlocuire a acumulatorilor problematici scoate la iveală un alt handicap al lui Note 7, ce ar putea însemna o nouă lovitură de imagine pentru gigantul coreean Samsung. Potrivit mai multor rapoarte venite chiar de la utilizatorii ce tocmai au primit noile unități Galaxy Note 7, cu acumulator schimbat, smartphone-urile continuă să se supraîncălzească atunci când sunt lăsate la încărcat. Mai mult de atât, raportul evidențiază faptul că în mare parte din situații, device-ul cu alertă de protecție la supratemperatură ajungând chiar să se închidă.

samsugn-sdi

O altă neplăcere raportată, ar fi și autonomia foarte mică, ceea ce mă face să cred că inclusiv pentru noile acumulatoare s-a limitat încărcarea. În plus, această situație alimentează speculațiile potrivit cărora producătorul nu a renunțat definitiv la folosirea bateriilor produse de Samsung SDI, compania responsabilă de lotul cu probleme. Se pare că producătorul a mizat doar pe eliminarea unităților cu probleme și punerea în vânzare a celorlalte smartphone-uri ce erau considerate a fi sigure.

Repunerea în vânzare a lui Note 7 se va face începând cu data de 1 octombrie. Măsura ar fi fost luată pentru ca toți posesorii de telefoane cu ”probleme” să poată dispune de timpul necesar pentru a returna unitățile, însă având în vedere noile reacții, este foarte posibil ca data de reluare a vânzărilor să se amâne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.