Gadgeturi cool sub 25 $ + GIVEAWAY

Luna februarie aduce un nou episod cu ”Gadgeturi cool sub 25$”. Bineînțeles avem și un GIVEAWAY și tot astăzi aflăm și către cine va pleca Mini Drona S49, premiul din episodul anterior. Toate device-urile le poți vedea în clipul de pe YouTube și tot acolo vei afla și cine este câștigătorul dronei. Iată ce ți-am pregătit pentru astăzi:

1. O boxa wireless Xiaomi cu conexiune prin Bluetooth, ce impresionează prin design, calitatea sunetului și printr-un preț accesibil. Boxa portabilă este o construcție solidă, realizată din materiale calitative și ar putea fi un companion excelent în călătorii, mai ales că are dimensiuni destul de mici, ce îi permit să se strecoare cu ușurință în bagaj. Autonomia de 10 ore este suficient de generoasă, încât să-ți asigure pauze lungi de relaxare și distracție. Prețul? Mai puțin de 23$ și poate fi comandat de pe Gearbest.

boxa wireless xiaomi

2. Locul doi în lista noastră este ocupat de un device dedicat pasionaților de spor. Este vorba despre căștile Veho ZS-2. Pe lângă designul atractiv și calitatea de a fi foarte confortabile de purtat, căștile sunt și certificate IP 64. Asta înseamnă că pot fi folosite în condiții extreme: pe ploaie, la sală sau la un maraton într-o zi caniculară. Fiind rezistente la apă, praf și sudoare, căștile nu vor poți nimic. Oferă o sonorizare calitativă, basul mergea să fie ceva mai puternic, dar în rest nu am ce reproșa. Căștile pot fi comandate de eMAG.

căștile Veho ZS-2

3. Pe locul 3 în lista noastră se află un mouse, ce aduce foarte mult cu produsele Apple, însă vorbim de un produs marca Xiaomi. Este un device finuț, de mici dimensiuni, potrivit pentru a fi strecurat cu ușurință în geanta de călătorie sau pentru birou, în cazul în care deții un ultrabook. Mouse-ul este versatil, oferă conectivitate dual-mode, prin bluetooth sau prin receiver-ul de 2,4 GHz, cu conectivitate USB. Prețul mouse-ului este de 18 $ și se găsește în oferta Gearbest.

mouse xiaomi

4. Pe ultimul loc, se află încărcătorul wireless Fantasy, compatibil cu toate dispozitivele ce suportă standardul Qi. Device-ul are un aspect plăcut, însă acesta impresionează prin eficiență și prin prețul mai mic de 5$. Pe lângă telefon, mai poate încărca și smartwatch-ul. Având o ieșire de 1A, este evident că nu încarcă la fel de rapid precum un Fast Charger, însă este mult mai confortabil de utilizat. Gadget-ul poate fi comanat de pe Gearbest.

incarcator wireless Fantasy

 GIVEAWAY!!!

Vom oferi căștile Veho ZS-2 în cadrul unui nou concurs. Sunt 3 pași simpli de urmat pentru a participa la concurs:

 • 1. Asigură-te că ești abonat la canalul de YouTube Gadget-Review.ro 

 • 2. Share-uiește acest articol pe profilul tău de Facebook(public)

 • 3. Lasă un comentariu AICI(nu pe Facebook, nici pe YouTube) cu link-ul către share-ul tău de pe facebook

  Pentru a copia link-ul către share-ul tău: Click dreapta pe data afișată la postarea ta > Copy link address
  cum să share-uiești un link pe facebook

Concursul se desfășoară în perioada 23 februarie – 20 martie. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 23 februarie, la următorul episod cu ”Gadgeturi cool sub 25 $”.

Termenii și condițiile concursului, le găsești aici.

22 comentarii

  • Cristian, link-ul nu este vizibil. Probabil tu ai selectat să fie afișat doar prietenilor tăi, așa că te rugăm să îl faci public, pentru a valida participarea ta la concurs.

  • Dan link-ul nu este vizibil. Probabil tu ai selectat să fie afișat doar prietenilor tăi, așa că te rugăm să îl faci public, pentru a valida participarea ta la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.