Cât de eficiente sunt foliile Smart Protection!!! + GIVEAWAY

Periodic îmi trec prin mână tot felul de device-uri portabile, unele doar pentru teste și review, iar altele pentru utilizarea zilnică. Deși multe dintre ele au un design interesant și aș prefera să mă bucur de ele exact așa cum vin din fabrică, de cele mai multe ori ajung să le zgârii sau să le scap pe jos. Și nu că aș fi eu mai neîndemânatică, ci pur și simplu uneori sunt pe fugă, uneori le strecor în geantă, împreună cu cheile și alte obiecte sau alteori chiar se întâmplă să-mi alunece din mână.

După câteva experiențe de genul acesta am ajuns la concluzia că nu-mi pot ține dispozitivele portabile fără o protecție. Însă aici apare o altă situație, în general carcasele de pe piață nu sunt la fel de finuțe precum dispozitivele. De exemplu în cazul telefoanelor, se lansează de la un an la altul modele cu un design tot mai elegant și mai avangardist. Avem body-uri din sticlă, aluminiu cu finisaje atent realizate. În schimb husele destinate acestor modele sunt departe de a le pune frumusețea în evidență. Însă de multe ori am optat pentru o astfel de husă, din dorința de a nu regreta o zgârietură a device-ului… Iar foliile pentru ecran, de regulă le schimb cam la o perioadă de 2 luni de zile, nu de alta, dar se deteriorează destul de repede.

 

smart-protection

 

Mă obișnuisem cu gândul că „asta e situația”, până când cei de la Smart Protection ne-au provocat să folosim foliile lor, care apropo, nu sunt doar pentru display, ci și pentru spatele device-ului și pentru laterale. Asta înseamnă că ai putea renunța la husa de telefon. Evident, doar dacă nu obișnuiești să-l scapi prea des din mână…

Întâmplarea face ca în urmă cu doi ani de zile să fi achiziționat un Moto 360, prima generație și tot atunci să fi comandat și un set de folii Smart Protection pentru acesta. Din ce îmi amintesc, doar ei aveau folii pentru acest model. Așa că știam de ei, dar cum niciodată nu mi-am bătut capul să instalez o folie pe un device, nu am revenit pe site pentru a vedea ce fel de produse mai au în portofoliu. Din comoditate mă opream în magazinele de specialitate, alegeam o folie și apelam la ajutorul băieților de acolo pentru instalare.

Asta până zilele trecute, când am descoperit că cei de la Smart Protection produc folii nu doar pentru smartwatch-uri, ci și pentru ceasuri clasice, telefoane, tablete, laptopuri sau alte dispozitive. Și din ce am văzut pot produce folii pentru majoritatea modelelor de pe piață. Ne-au trimis și nouă folii pentru un iPhone 6S, un laptop MacBook Air 13 inch și pentru Moto 360, așa că m-am pus pe instalat folii. În clipul video de pe YouTube poți vedea prima mea experiență de acest gen, cu foliile fullbody Clasic Smart Protection. Nu sunt eu cea mai îndemânatică, dar cred că nu m-am descurcat rău deloc.

smart-protection

Și pentru că am vrut să testez calitatea foliilor, am făcut și un scratch test. Mi-am pus smartwatch-ul la bătaie….Rezultatul? Îl poți vedea în clip.

CONCURS

Update 2.10.2017:

Câștigătorul concursului ce are ca premiu foliile Smart Protection este Luciana Ady Popescu. Felicitări! – vezi extragerea!

Mai mult de atât, ți-am pregătit și un concurs. Împreună cu cei de la Smart Protection oferim 3 folii fullbody Clasic Smart Protection pentru smartphone-uri. Tu și doi dintre prietenii tăi vă puteți alege fiecare cu un set de folii pentru telefoanele voastre, dacă urmați pașii concursului:

1. Accesează link-ul concursului de aici.

2. Lasă un comentariu în pagina de concurs de pe Facebook, în care tăguiești doi prieteni pe care vrei să-i bucuri cu câte un kit de folii pentru telefonul lor

Asigură-te că ai urmat toți cei trei pași de participare, iar pe data de 30 septembrie, când se încheie concursul, tu și prietenii tăi puteți fi câștigătorii concursului.

Termenii și condițiile de participare, le găsești aici.

smart-protection

smart-protection

smart-protection

 

Un comentariu

  1. Foliile Smart Protection sunt f eficiente in a proteja un ecran de telefon sau tableta impotriva zgarieturilor si chiar a socurilor mecanice cand le scapam din mana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.