Cu Huawei Watch GT4 în Barcelona!

La jumătatea lunii septembrie am fost plecată în Barcelona, la evenimentul de lansare a noii serii de smartwatch-uri HUAWEI Watch GT4, care vine în 7 variante: 4 bărbătești și 3 de damă. Am avut ocazia să testez ceasul înainte de lansare cu câteva zile, așa că l-am putut întoarce pe toate părțile astfel încât să-mi fac o părere despre el. L-am luat chiar și la un traseu de 30 km cu bicicleta și mi-a plăcut foarte mult că are un difuzor puternic iar în materialul acesta puteți găsi mai multe detalii despre el.

Același ceas de test m-a însoțit pe toată durata șederii mele în Barcelona și am fost plăcut surprinsă să constat că deși l-am încărcat înainte de a pleca de acasă, după 2 nopți și 2 zile, ceasul afișa o autonomie de încă 75%. Da, nu am folosit eu foarte multe aplicații în cele două zile petrecute în Barcelona(nu de alta, dar n-am avut timp), dar mi-am monitorizat somnul, căci sunt interesată să am un somn cât mai odihnitor; pașii, mi-am setat îndeplinirea anumitor obiective zilnic. Ce-mi place la noua generație este faptul că de data aceasta ai posibilitatea să-ți analizezi chiar și respirația din timpul somnului, astfel încât dacă ceva nu funcționează în parametri normali să fii pus în temă în vederea unor investigații mai amănunțite.

Îmi place foarte mult design-ul lui Huawei Watch GT4. Este total schimbat față de generația anterioară. Avem de-a face cu un accesoriu ușor de purtat. Îl poți integra cu ușurință în ținutele smart casual, business sau cele elegante. Pentru bărbați există chiar și varianta sport, cu curea din silicon. Până la urmă chiar și varianta pentru damă poate deveni accesoriu de sport, dacă îi înlocuiești brățara cu una din silicon. Monitorizează o mulțime de sporturi și ar fi păcat să nu îl folosești pentru vedea cum decurge fiecare antrenament. Și-n plus că acum ceasul îți permite să ții evidența caloriilor consumate, pentru a-ți atinge mai ușor obiectivele în cazul în care vrei să slăbești. Așadar smartwatch-urile sunt versatile și confortabil de purtat pe durata întregii zile. Eu l-am purtat chiar și noaptea și nu m-a deranjat câtuși de puțin.

În altă ordine de idei, am revenit la birou cu forțe proaspete și chef de testat noi idei despre care veți afla cât de curând.

@gadgetreviewro

Barcelona in 36 de secunde!😍 #huawei #huaweiwatchgt4 #watchgt4 #huaweiwatch #huaweismartwatch #smartwatch #tech #technology #techgirl

♬ original sound – ZED

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.