Intră în cursa celor mai mari reduceri – Emag face licidare de stoc

Îți dorești un laptop sau un TV, o mașină de spălat sau o jucărie, dar te gândești că promoțiile adevărate le găsești numai de Black Friday? De ce să aștepți tot anul pentru a-ți îndeplini dorința? Emag face lichidare de stoc și reduce prețurile la mii de produse cu până la 50%. În perioada 26 și 27 aprilie intră în cursa pentru cele mai mari reduceri și prinde ofertele din categoriile electrocasnice, electronice, IT, casă și grădină, jucării, cosmetice , dar și pentru partea de fashion, categoriile de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai bune oferte ale acestui maraton de reduceri?

HTC Desire 510 la numai 549 lei cu o reducere de 32%. Dacă îți dorești un telefon cu specificații bune și totodată să îl achiziționezi la un preț excelent, acum este momentul.

HP ProBook 450 G2, la numai 2599 lei. Doar azi și mâine beneficiezi de o reducere de 500 lei la laptopul cu procesor Intel Core i7, placă video dedicată, HDD de 1 TB și 8 GB de RAM.

Philips 48PFS8209, Ambilight, de 121 cm, cu o reducere de 2300 lei. Televizorul Smart 3D, cu Android, îți aduce cele mai noi aplicații, pentru ca divertismentul în propria casă să fie complet.

Arctic ANK275+ la numai 949 lei. Cu o capacitate suficient de mare pentru întreaga familie, combina frigorifică beneficiază de o reducere de 25% doar azi și mâine.

Indesit IWD 71051 la numai 999 lei. Mașina de spălat trebuie schimbată?Atunci cu siguranță modelul Indesit cu reducere de 25% ar putea fi o alegere excelentă pentru tine.

Beko DSN4533FX la doar 1159 lei. De ce să pierzi clipe prețioase din viață spălând vasele, când modelul Beko poate face asta în locul tău. Mai mult de atât, vasele vor străluci de curățenie, cu un consum mult mai mic de apă.

Rowenta CF9232 la numai 140 lei. Aranjează-ți părul în doar câteva minute. Peria rotativă îți oferă șansa să ai un look impecabil de fiecare dată.

Chicco Sport Multiway la doar 504 lei. Cu o reducere de 28%, acum îți poți permite să îi oferi copilului tău ce este mai bun.

Pe tine care te avantajează cel mai mult? Aici găsești oferta completă.emag stock busters

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.