Electrolux ENN2800BOW – combina frigorifică încorporabilă

Dacă vrei să profiți la maximum de spațiul din bucătărie, electrocasnicele încorporabile reprezintă o soluție potrivită. În momentul actual găsești inclusiv combine frigorifice de acest tip, așa că îți poți amenaja eficient spațiul. Electrolux ENN2800BOW este o combină încorporabilă foarte atractivă. Combina frigorifică încorporabilă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Este potrivită pentru cei care au nevoie de un aparat de răcire care să poată fi încorporat și care să nu ocupe astfel foarte mult loc. Dimensiunile sale sunt destul de reduse, așa că, prin urmare, și capacitatea de depozitare este mai mică. Dezghețarea se face automat în cazul frigiderului și manual în cazul congelatorului, existând însă un sistem pentru diminuarea formării de gheață pentru cel din urmă. Consumul este unul bun. Combina își va face foarte bine treaba pentru o familie mai puțin numeroasă.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul acesteia are un aspect impecabil, carcasa fiind complet albă. Având dimensiunile de 177.2 x 54 x 54.7 cm, combina se va încadra complet în mobilierul de bucătărie. Este recomandat să asiguri un spațiu suplimentar de 20 cm pentru evacuarea aerului. Pentru a putea exploata spațiul disponibil în bucătărie la maximum, ușile sunt dotate cu balamale reversibile, așa că poți schimba sensul de deschidere pe oricare parte dorești. Fiind complet încorporabilă, combina se va deschide la fel ca un dulap.

Poze cu combina frigorifică

Electrolux ENN2800BOW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are structura unuia clasic, având frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea de jos.

Volumul total este de 277 de litri, fiind unul ceva mai mic. Frigiderul are o capacitate de 202 litri și este organizat în 4 rafturi. Acestea sunt alcătuite din sticlă rezistentă și oferă spațiu atât pe lățime, cât și în adâncime. Pe ușă vei găsi 4 suporturi pentru depozitarea sticlelor și diferitelor recipiente. Compartimentele pentru fructe și legume sunt foarte generoase. Frigiderul beneficiază de iluminare interioară.

Congelatorul are o capacitate de 75 de litri și este organizat în 3 sertare. Sertarele sunt transparente, așa că vei putea vedea ușor ce se află în ele, fără a mai fi nevoie să le deschizi. Sertarul de jos este mai mare decât celelalte două, fiind potrivit pentru depozitarea alimentelor ce ocupă mai mult spațiu. Sertarele pot fi scoase în totalitate în afară cu ușurință și pot fi mutate în alt loc folosind mânerele ergonomice. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4 kg în 24 de ore.

La partea ceva mai tehnică, modelul se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T. Dezghețarea frigiderului se face automat, așa că formarea de gheață este eliminată complet. Congelatorul beneficiază de un sistem de răcire low frost care diminuează formarea de gheață, fiind totuși necesar să îl dezgheți manual de câteva ori pe an. Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum anual de doar 297 kWh. Facturile pentru curentul electric nu vor fi foarte mari. Cablul de alimentare are o lungime de 2.4 metri. Nivelul de zgomot este de 36 dB, așa că aparatul funcționează silențios și nu va deranja desfășurarea altor activități.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • silențioasă

Contra:

  • sistemul de dezghețare manual pentru congelator

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.1
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere excelentă

Electrolux ENN2800BOW este o combină frigorifică cu un aspect plăcut și o capacitate suficient de mare pentru o familie cu 2-3 persoane.

Vezi detalii
User Rating: 3.59 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.