Electrolux EN4000AOW – combina frigorifică încăpătoare la preț bun

Electrolux EN4000AOW este o combină care îmbină cu succes prețul accesibil cu o capacitate mare de depozitare, o organizare personalizată și un consum redus. În plus, Electrolux este unul dintre producătorii cu renume pe piața de electrocasnice, așa că alegerea este una de încredere. Modelul poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1649 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere combina în rate, acestea încep din jurul sumei de 46 de lei. Modelul este astfel unul accesibil pentru ceea ce oferă. Acesta se remarcă în primul rând printr-o capacitate mare de depozitare, sistemul automat de dezghețare a frigiderului și consumul energetic redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de lipsa unei tehnologii pentru dezghețarea automată a congelatorului sau pentru reducerea formării de gheață. Aceasta ar fi atras însă după sine și creșterea prețului. Per ansamblu, însă, modelul este unul foarte atractiv.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul modelului este unul simplu și robust, inspirând stabilitate și încredere. Carcasa este complet albă, iar logo-ul Electrolux este plasat în partea de sus a ușii frigiderului. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale, iar deschiderea acestora se face spre partea dreaptă. Ușile sunt însă reversibile, așa că sensul de deschidere se poate schimba ușor. Modelul se remarcă mai ales prin dimensiuni. Astfel, acesta ocupă un spațiu de 201.4 x 59.5 x 65.8 cm, fiind unul dintre cele mai înalte.

Poze cu combina frigorifică Electrolux EN4000AOW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Întrucât modelul face parte din seria SpacePlus, capacitatea de depozitare este una ridicată. Volumul net total este de 375 de litri. Poate fi depozitată prin urmare o cantitate mare de alimente, modelul făcând față și familiilor numeroase sau perioadelor de sărbători.

Frigiderul are un volum total de 285 de litri și este organizat interior pe 3 rafturi reglabile pe înălțime din sticlă rezistentă. Compartimentele pentru fructe și legume se află în partea de jos a frigiderului și sunt încăpătoare. Pe ușă sunt disponibile 4 suporturi de diferite înălțimi care permit depozitarea recipientelor de diferite dimensiuni. În plus, este disponibil un suport special pentru sticle, util pentru răcirea băuturilor înainte de cină sau de petrecere. Frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare, așa că este ușor de curățat.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și este organizat în 3 compartimente alcătuite dintr-un plastic transparent de calitate superioară. Compartimentul superior este ceva mai mic față de celelalte. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4 kg în 24 de ore. Din păcate, congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat de dezghețare, acest proces trebuind realizat manual de câteva ori pe an.

La nivel tehnic, Electrolux EN4000AOW are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Modelul se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T și este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 40 dB.

Consumul reprezintă un aspect important pentru orice aparat electrocasnic, iar modelul de față este adaptat la acest lucru și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Acesta oferă prin urmare o economie de energie cu până la 25% față de modelele de clasă A. Consumul anual este de doar 329 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate destul de mare de depozitare
  • design elegant

Contra:

  • sistemul de dezghețare a congelatorului nu este automat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Electrolux EN4000AOW este o combină frigorifică elegantă, cu o capacitate destul de mare, pentru care vei plăti un preț destul de rezonabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.