Electrolux EN3601MOW – volum mare şi eficienţă energetică sporită

Dacă ai o familie mai numeroasă sau, pur şi simplu, vrei mai mult spaţiu pentru depozitarea alimentelor, cu siguranţă te-ai gândit să îţi cumperi o combină frigorifică. Datorită volumului, însă, aceste produse electrocasnice tind să fie şi ceva mai scumpe decât un frigider obişnuit, dar piaţa reuşeşte să ofere şi alternative mai ieftine, fără însă a sacrifica în niciun fel calitatea aparatelor. Electrolux EN3601MOW este un astfel de produs, aproape imbatabil în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ şi care oferă toate avantajele la care te-ai putea aştepta de la o combină frigorifică modernă, de la volum la compartimentare şi clasa energetică datorită căreia se pot face economii importante la curent. Modelul poate fi găsit la prețul de aproximativ 1425 lei (verifică preț actualizat). Ca minusuri, se poate nota înălţimea care nu permite tuturor să se bucure de ultimul raft al frigiderului, dar şi lipsa unor funcţii suplimentare poate fi luată în considerare. Însă, volumul foarte mare şi clasa energetică sunt avantaje imposibil de ignorat şi, datorită acestora, modelul este unul de luat în considerare. În plus, datorită aspectului său clasic, combina se integrează uşor în orice bucătărie.

Poze cu combina frigorifică

Electrolux EN3601MOW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de o combină încăpătoare, pentru toată familia.Volumul modelului este de 337 de litri, suficient de mare încât să fie potrivită chiar și pentru familiile mai numeroase. În plus, şi dimensiunile sale sunt unele de luat în seamă, 184.5 x 59.5 x 64.7 cm fiind nişte măsuri care, din păcate, nu permit persoanelor mai scunde sau copiilor să se bucure cu adevărat de acest produs electrocasnic (acesta este însă un dezavantaj comun al tuturor combinelor frigorifice).

Din cei 337 de litri, 226 sunt dedicaţi frigiderului. Acesta are două rafturi clasice, din sticlă, dar şi un compartiment pentru legume şi fructe, ceea ce creşte numărul efectiv al rafturilor la trei. Toate sunt încăpătoare şi, cu siguranţă, încap fără probleme chiar şi vasele de dimensiuni mai mari. În plus, frigiderul are şi un suport pentru sticle, şi trei rafturi suplimentare pe uşă, pentru recipiente de plastic, ouă şi borcane.

Congelatorul are 111 litri şi o compartimentare în trei rafturi mari. Capacitatea de congelare este de 4 kilograme pe zi, o valoare care putea să fie un pic mai mare, fiind totuşi suficientă pentru o utilizare normală a congelatorului.

Cu alte cuvinte, combina frigorifică este destul de încăpătoare, astfel încât reușește să mulţumească chiar şi pe membrii familiilor mai numeroase prin volumul şi compartimentarea ei.

Modelul are însă şi alte avantaje cu care se poate impune în căutările celor care îşi doresc un aparat relativ ieftin, dar de calitate. Printre acestea, cel mai important poate fi chiar clasa energetică. Fiind situat în clasa A++, acest model beneficiază de unul dintre cele mai reduse consumuri electrice de pe piaţă. Acesta este un avantaj cu atât mai important cu cât combinele frigorifice, datorită mărimii lor, consumă destul de mult. Nici nivelul de zgomot nu este unul foarte mare, aceasta fiind o combină destul de silenţioasă, care emite doar 40 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • silențioasă,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu dispune de sistem de răcire NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.7
Performanțe - 8.9

8.8

O alegere inspirată

Electrolux EN3601MOW este o combină frigorifică cu o capacitate sificient de mare încât să fie potrivită chiar și pentru familiile numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.