Electrolux EN3201MOW – combina frigorifică de familie

Combina frigorifică ocupă un loc important în locuință, acesta păstrând alimentele pentru întreaga familie și contribuind astfel la sănătatea acesteia. Dacă ești în căutarea unei combine noi și îți dorești un model de brand, care să îți asigure o calitate constantă peste timp, Electrolux EN3201MOW merită toată atenția ta. Combina frigorifică poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1649 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere combina în rate, acestea încep din jurul sumei de 60 de lei. Punctele forte ale modelului sunt capacitatea mare de depozitare, organizarea interioară personalizată și consumul foarte redus de energie. Punctul ceva mai slab este reprezentat de faptul că nu există un sistem de dezghețare automată și pentru congelator, dar acest lucru ar fi atras după sine și un preț mai mare.

Designul acesteia este unul simplu, dar în același timp elegant. Liniile drepte și aspectul ermetic creează impresia de încredere și stabilitate. Carcasa este complet albă, având un aspect impecabil. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale, iar deschiderea acestora se face spre partea dreaptă, sensul putând fi însă schimbat datorită balamalelor reversibile. Modelul ocupă un spațiu de 174.5 x 59.5 x 64.7 cm, fiind unul de dimensiuni medii. Logo-ul Electrolux este plasat discret în partea de sus a ușii frigiderului.

Poze cu combina frigorifică

Electrolux EN3201MOW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 309 litri, fiind disponibil un spațiu suficient pentru depozitarea alimentelor chiar și pentru o familie numeroasă sau pentru perioada sărbătorilor.

Frigiderul are un volum total de 198 de litri și este organizat în interior pe 2 rafturi, reglabile pe înălțime, din sticlă rezistentă. Compartimentele pentru fructe și legume sunt despărțite și se află în partea de jos a frigiderului. Acestea sunt destul de încăpătoare pentru a permite sortarea personalizată. Pentru o stocare eficientă, este disponibil un suport special pentru sticle, care se poate monta sub raftul de sticlă.

Acesta poate depozita până la 5 sticle. Pe ușă sunt disponibile 3 suporturi de diferite înălțimi, dintre care cel superior este acoperit. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri, așa că vizibilitatea este bună, iar consumul este minimal. Frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare, așa că formarea de gheață este eliminată, iar spațiul interior este foarte ușor de curățat. Piciorușele din față sunt reglabile.

Congelatorul are o capacitate de 111 de litri și este organizat în 3 sertare alcătuite dintr-un plastic transparent de calitate superioară. Sertarul superior este ceva mai mic decât celelalte. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4 kg în 24 de ore, având un randament mediu. Din păcate nu este disponibil un sistem automat de dezghețare și pentru această parte a combinei, așa că va trebui să realizezi manual acest lucru de 2-3 ori pe an.

La nivel  tehnic, modelul are un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-N-ST-T. Modelul funcționează silențios, având un nivel de zgomot de doar 40 dB.

În ceea ce privește consumul, acesta este unul foarte redus datorită faptului că aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul anual este de doar 233 kwh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • suport de sticle

Contra:

  • nu dispune de tehnologia NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.4
Design - 8.6
Performanțe - 8.2

8.4

O alegere inspirată

Electrolux EN3201MOW este o combină frigorifică cu un aspect plăcut, destul de bine compartimentată la interior, cu o capacitate suficient de mare chiar și pentru familiile mai numeroase.

Vezi detalii
User Rating: 3.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.