Dyson Airstrait – placa de păr care usucă părul în timp ce îl îndreaptă!

Am testat noul Dyson Airstrait! Părul meu este drept, dar cu tente de răzvrătire, ceea ce înseamnă că de fiecare dată după ce îl spăl și îl usuc este nevoie să îl aranjez pentru a putea ieși din casă. De curând am avut ocazia să testez noul Dyson Airstrait, cel mai nou produs al brandului, care promite să îndrepte cele mai crețe și mai răzlețe șuvițe de păr, fără temperaturi extreme care ar putea degrada podoaba capilară.

Ce face Dyson Airstrait în plus față de o placă clasică? Folosește un flux de aer puternic, pe care îl încălzește cu precizie, și-l dirijează pe șuvița de păr, astfel încât să obții rapid și ușor un păr drept și mătăsos.

Așa cum poți vedea în materialul video de mai jos mi-am aranjat părul umed rapid, folosind noul produs Dyson. Da, poate fi folosit și pe părul umed, nu doar pe cel uscat, căci Dyson Airstrait usucă și îndreaptă părul într-un singur proces, economisind astfel timp, dar și efort.

De-a lungul celor două brațe ale plăcii, sunt două guri de ventilare, prin care trece un jet de aer concentrat, la un unghi de 45 grade și bine direcționat pentru a usca și a îndrepta părul pe măsură ce îl usucă. În primă fază, când părul are un surplus prea mare de apă, Dyson Airstrait poate fi folosit și ca uscător, iar ulterior așează părul ca un profesionist.

@gadgetreviewro

Before & After Dyson Airstrait! #dyson #dysonairstrait #dysonhair #dysonairwrap #tech #technology #techgirl #longhair

♬ Swear By It – Chris Alan Lee

Așa cum spuneam mai devreme, vorbim de un produs special conceput pentru a îndrepta părul, care se diferențiază de o placă de păr tradițională prin modul profesionist în care îți permite să îți aranjezi părul, fără a-l deteriora. Tot la capitolul diferențe față de o placă de păr tradițională, trebuie să știi că Dyson Airstrait nu poate fi folosit pentru bucle.

Și dacă te întrebi care este prețul noii plăci de îndreptat părul de la Dyson, ei bine nu e unul tocmai mic: 2500 lei. Nu-i ieftin ce-i drept, însă vorbim mai degrabă de o investiție într-o podoabă capilară sănătoasă și aranjată fără agresivitate. Eu am putut aranja părul fără a folosi și produse de styling, însă din ce am văzut pentru crețele veritabile, este nevoie și de produse specifice care să le ajute să obțină acel look impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.