Dyson a prezentat în România gama de produse din 2023!

În cadrul evenimentului Next Gen Living, Dyson a lansat în mod oficial în România o serie de produse atât pentru home&cleaning, cât și pentru beauty.

Este vorba de puternicul aspirator fără fir Dyson Gen5 Detect Absolute, pe care l-am testat și noi, iar aici puteți vedea review-ul lui detaliat și testele la care l-am supus.

Tot în cadrul aceluiași eveniment, a fost anunțat și aspiratorul cu funcție de curățare umedă, Dyson Submarine, purificatorul Big & Quiet, dar și produsele de îngrijire a părului, care acum vin într-o gamă variată de culori.

Publicul a putut asista și la demonstrații practice cu noile produse Dyson, ba chiar doritorii au putut să le testeze pe îndelete astfel încât să-și facă o idee cât mai precisă despre ele.

Am testat și eu aspiratorul Dyson V15s Submarine, soluția oferită de producător pentru o curățare completă a pardoselilor. Mi s-a părut ușor de folosit, dar și de curățat.

@gadgetreviewro

Dyson V15s Submarine – soluția pentru o curățare completa! #dyson #dysonv15submarine #dysonv15s #dysonv15detect #dysonv15ssubmarine #dysonv15submarine #dysonv15sdetectsubmarine #tech #technology #techgirl

♬ Clean, motivational, positive corporate music – 3KTrack

Purificatorul Big & Quiet mi-a atras atenția. La prima vedere m-a dus cu gândul la o boxă, nicidecum la un purificator. Are un design elegant, modern și deși dimensiunile lui sunt destul de mari, mi-a plăcut că nu trădează adevărata lui utilitate și că poate fi integrat cu ușurință în decorul unei locuințe. Din ce am văzut este un purificator super puternic, capabil să purifice rapid suprafețe generoase. Aștept să îl testăm și revenim cu mai multe detalii.

În colțul amenajat pentru îngrijirea părului era mai tot timpul aglomerat. Doamne și domnișoare dornice să testeze noile produse care vin în nuanțe foarte atractive. Însă design-ul nu ar însemna nimic, dacă produsul în sine nu ar fi ce trebuie, iar cei de la Dyson știu asta, motiv pentru care acordă o atenție deosebită sănătății scalpului astfel încât firul de păr să rămână sănătos și strălucitor. Prin urmare produsele Dyson, de îngrijire a părului sunt blânde cu scalpul și integrează un senzor inteligent de control al căldurii, prin care se previne deteriorarea extremă, lăsând părul hidratat și sănătos.

@gadgetreviewro

What do you want for Christmas? #dyson #dysonairwrap #dysonairwrapcurls #dysonairwraptutorial #curls #tech #technology #techgirl

♬ What do You Want for Christmas (Hoes) – BluePen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.