Faceți cunoștință cu drona X-Bee Drone 4.1 și tableta Qualcore 9010

Două produse noi marca Overmax își vor găsi loc pe rafturile magazinelor din România în cel mai scurt timp. Este vorba despre drona X-Bee Drone 4.1 și tableta Qualcore 9010, două produse cu prețuri decente, ce îți asigură un raport calitate-preț excelent.

X-Bee Drone 4.1

În ceea ce privește drona X-Bee Drone 4.1 îți pot spune că se bucură de un design robust, ce îi conferă stabilitate și precizie în zbor. Are un diametru de 60 cm și îți pot spune că de acum nu doar că îți vei achiziționa o ”jucărie” extrem de interesantă, ce îți va permite să cucerești cerul(cel puțin pe o rază de 200m), ci vei putea surprinde de la înălțime cadre absolut spectaculoase cu ajutorul camerei incluse de 2 MP sau de ce nu, vei putea încerca mici cascadorii la 360 grade.

Are un giroscop pe 6 axe, cu 4 elicii și o baterie de 900 mAh, ce îi asigură o autonomie de aproximatin 7 minute de zbor, însă ai posibilitatea de a extinde timpul de zbor până la 20 de minute, prin achiziția unui set de două baterii suplimentare. Încărcarea ei se face în 60 min și îți asigură o experiență interesantă cu fiecare utilizare. Începând cu 15 iulie îl vei găsi în magazine la prețul de aproximativ 124,99 euro.

Qualcore 9010

Tableta Qualcore 9010 este ideală pentru utilizatorii ce au nevoie de un acces rapid la informații sau de eficiență operațională. Are un ecran de 9 inch HD, ce îți asigură o utilizare confortabilă a tabletei din orice loc. Utilizează un sistem de operare Android 4.4, ce îi asigură performanțe destul de bune și un procesor Allwinner A33 Quad Core, tactat la 1,2 GHz. Are 8 GB de RAM și o baterie de 3800 mAh, suficient încât să îți asigure o autonomie foarte bună.

Tot din data de 15 iulie va putea fi găsită și tableta în magazinele din țară, la prețul de aproximativ 84,99 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.