Dirt Devil Infinity Rebel 53 HF – aspiratorul înrăit

Dirt Devil pare a fi numele unui personaj negativ dintr-o bandă desenată. Ei bine, Dirt Devil e de fapt un brand american renumit de aspiratoare, care se prezintă ca fiind dușmanul numărul unu al prafului. Modelul Dirt Devil Infinity Rebel 53 HF este unul dintre aspiratoarele ceva mai scumpe ale producătorului, așteptările fiind destul de mari. Are un preț de aproximativ 899 lei (verifică preț actualizat). Compania Dirt Devil produce doar aspiratoare și aparate pentru întreținerea podelelor, așa că se presupune că acestea au o calitate superioară celorlalte modele.

Aspiratorul are un design aparte, specific modelelor multicyclone. Acesta pare a face parte din viitor, carcasa fiind prevăzută cu diferite unghiuri și având componentele la vedere. Uitându-te la el, ai impresia că este într-adevăr gata de lupta cu praful.

Poze cu aspiratorul fără sac

Dirt Devil Infinity Rebel 53 HF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Privind construcția într-un mod simplist, aspiratorul este format din containerul transparent pentru praf, prevăzut cu sistemul multicyclone și partea de jos disponibilă pe gri închis, care susține întreaga instalație. Containerul pentru praf are o capacitate de 2.5 litri, fiind mai mare decât media de pe piață. Acesta este ușor de curățat și economic, fără a mai fi nevoie să dai bani pe saci din hârtie sau textili. Ai la dispoziție un indicator special pentru nivelul de praf, care îți va arăta când e nevoie să golești containerul. Roțile sunt destul de mari pentru a oferi o mobilitate ridicată. Acestea sunt acoperite cu cauciuc, fiind foarte silențioase.

În ceea ce priveşte dimensiunile acestuia, aspiratorul are dimensiunile de 495 x 305 x 410 mm și cântărește 4.5 kg. Suprafața de aspirare este de 9 metri, iar pentru aspirare ai la dispoziție atât un comutator on/off pentru picior, cât și controlul de pe mânerul tubului.

Trecând la partea detașabilă, tubul telescopic este alcătuit din oțel inoxidabil, fiind foarte rezistent. Aspiratorul vine însoțit de un întreg kit de accesorii, printre care se numără o perie standard, una mică, una combi, un accesoriu pentru spații înguste etc. Derulatorul de cablu este automat, acesta fiind ușor de strâns după ce termini de aspirat.

Privind partea tehnică, modelul este unul multicyclone, după cum spuneam și înainte. Asta înseamnă, în primul rând, că aspirația este constantă și oferă randament maxim pe orice tip de suprafață. Sistemul are la bază un motor puternic foarte eficient și o perie gândită pentru o calitate pe măsură.

Eficiența superioară de aspirare este susținută și de filtrul HEPA. Acesta asigură faptul că praful este aspirat complet și că nu este evacuat înapoi în cameră, fiind foarte potrivit pentru persoanele alergice. Pentru o filtrare cu atât mai eficientă a aerului, aspiratorul este prevăzut și cu un filtru pre-motor. Acesta este lavabil, având o durată lungă de viață.

Pentru cei interesați de cifrele pentru eficiență, puterea generală este de 900 W și puterea de aspirare de 280 W. Nivelul de zgomot este redus, aparatul fiind unul silențios. Nivelul de zgomot este de 75 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

 • Design modern și compact, de dimensiuni reduse
 • Model multicyclone, cu eficiență mare de aspirare
 • Filtrare foarte bună a aerului

Contra

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.8
Accessorii - 9.9
Greutate - 9.7

9.8

O alegere puternică

Dirt Devil Infinity Rebel 53 HF este un aspirator puternic, bine dotat, ce te va ajuta să ai podeaua lună în cel mai scurt timp posibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

 1. Am cumparat in 2014 Dirt Devil la pret de 800 lei de la emag (care l-a luat de la o alta firma).
  M-a tinut exact 2 ani si 7 luni. Adica 7 luni peste perioada de garantie.
  Problema a fost motorul. Scurt in infasurare.
  L-am demontat si surpriza ! Motor fabricat in China.
  Aparatul figura produs in Germania…
  Am intrat pe site dirt devil din Germania si am vazut inca un client ce patise ca mine.
  Nici nemtii nu mai sint ce erau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.