Daewoo RN-332NQM – combina completă

Coreenii de la Daewoo fac mereu treabă bună cu electrocasnicele, acesta fiind și cazul combinei frigorifice Daewoo RN-332NQM. Combina îmbină tehnologiile frigorifice avansate cu un consum bun, reușind să ajute la economisire. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 50 de lei, fiind foarte avantajoase. Investiția inițială este ceva mai mare, dar raportul calitate-preț este unul ridicat. Modelul se remarcă încă de la început prin designul modern.

La interior lucrurile rămân la fel de atractive, combina fiind compartimentată într-un mod practic. Tehnologiile încorporate sunt dintre cele mai performante, existând atât sistemul No Frost de dezghețare, cât și răcirea Multi Air Flow și un compresor cu un nivel redus de zgomot. Nu în ultimul rând, consumul este unul foarte redus, așa că facturile vor fi mici.

Designul se remarcă prin carcasa argintie și mânerele verticale foarte subțiri, aspectul fiind unul modern. Ușile sunt reversibile și permit schimbarea sensului de deschidere de pe o parte pe alta. Dimensiunile sunt de 187 x 59.5 x 65 cm. Aspectul este perfect ermetic.

Poze cu combina frigorifică

Daewoo RN-332NQM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul net total este de 305 litri. Din acesta, un volum de 221 de litri este dedicat frigiderului, iar un volum de 84 de litri congelatorului. Capacitatea de depozitare este una medie, modelul fiind potrivit pentru o familie nu foarte numeroasă.

Frigiderul este organizat în 3 rafturi spațioase alcătuite din sticlă. Acestea sunt rezistente și permit, în același timp, curățarea ușoară. Rafturile sunt ajustabile, putând fi așezate astfel încât să facă loc recipientelor de diferite dimensiuni. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi, dintre care cel superior este acoperit. Compartimentul pentru legume și fructe este foarte spațios. Ai la dispoziție și un suport metalic pentru sticle, ce poate fi montat sub oricare dintre rafuri.

Congelatorul are 3 sertare alcătuite din plastic transparent rezistent. Acest lucru face posibil să vezi ce se află în fiecare sertar, având acces mai rapid la alimentele congelate. Prin urmare, nu va mai trebui să deschizi sertarul ca să vezi ce e în el, economisind astfel și energie.

Tehnologiile disponibile sunt dintre cele mai performante. Ai astfel la dispoziție, înainte de toate, tehnologia Full No Frost. Aceasta împiedică formarea de gheață în întreg interiorul, dezghețarea făcându-se automat. Nu va mai trebui să dezgheți manual combina.  Apoi, modelul dispune de tehnologia Multi Air Flow care asigură o răcire uniformă și constantă. Alimentele vor fi păstrate proaspete pentru mai mult timp, iar mirosurile nu se vor amesteca între compartimente. Pentru a proteja temperatura interioară, combina dispune și de un sistem de avertizare pentru ușa deschisă.

Consumul reprezintă un aspect important pentru electrocasnicele mari. Modelul de față aparține clasei de eficiență energetică A++, așa că are un consum foarte mic.

Modelul funcționează pe baza unui compresor. Acesta și ventilatorul asigură un nivel redus de zgomot. La acest lucru contribuie și tehnologia Cycle Balancing. Așadar, modelul Daewoo este un aparat de real folos în gospodărie, care îți va păstra alimentele în siguranță și va fi prietenos și cu buzunarul tău.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • sistem de răcire Full NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator,
  • capacitate mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.3
Perfocrmanțe - 9.4

9.4

O alegere înțeleaptă

Daewoo RN-332NQM este o combină frigorifică modernă, ce îți va păstra alimentele proaspete pentru mult mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.