Daewoo L32R640CTE – un televizor de buget

Ești în căutarea unui televizor, dar bugetul nu-ți permite să aloci o sumă prea mare pentru o asemenea achiziție? În cazul acesta îți propun modelul Daewoo L32R640CTE. Are un preț de aproximativ 1065 lei(verifică preț actualizatși poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 46 lei, ceea ce pare destul de acceptabil din punctul meu de vedere.

Daewoo produce de ani buni televizoare cu un raport calitate-preț excelent, ba chiar s-a numărat printre liderii de piață în anii 90, ceea ce conferă încredere utilizatorilor în aceste produse. Odată cu lansarea gamei de televizoare din 2015, Daewoo s-a bucurat de un real succes, iar modelul despre care discutăm astăzi pare a fi unul dintre cele mai apreciate.

Acesta se bucură de un design Ultra Slim, cu un aspect modern și rafinat. Din acest punct de vedere poate concura cu ușurință cu televizoarele brandurilor de top. Cântărește numai 4,7 kg și are dimensiunile de 731 x 475 x 200, ceea ce înseamnă că este ușor de mutat și că nu vei avea nevoie de ajutor în cazul în care ai nevoie să îl muți.Consumul este de aproximativ 45 W, adică mai puțin de 50% din consumul unui bec standard de 100W.

Poze cu Daewoo L32R640CTE

Daewoo L32R640CTE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așa cum spuneam mai devreme, modelul este unul destul de recent lansat, ce vine echipat cu cele mainoi tehnologii. Are o diagonală de 81 cm și de va potrivi unei camere de dimensiuni medii. Ca să îți faci o idee mai exactă, dacă diagonala este potrivită pentru tine, este esențial să măsori distanța dintre locul în care va fi așezat televizorul și ochii privitorului. Aceasta trebuie să fie de minim trei ori cât este diagonala televizorului, pentru a nu-ți afecta privirea.

Rezoluția televizorului este HD, de 1360 x 768 pixeli, ceea ce s-ar traduce prin imagini de o calitate destul de bună. E drept nu vor fi redate toate detaliile așa cum întâlnim la modelele Full HD, dar nici prețul nu este similar celui ce are aceste caracteristici.

În cazul în care nu ești genul foarte pretențios în ceea ce privește detaliile amănunțite, televizorul Daewoo îți asigură o experiență extrem de plăcută, fără o cheltuială prea mare.

Unghiul de vizibilitate este de 176 grade, ceea ce presupune că se va vedea excelent din orice unghi ai privi.

La capitolul sonorizare, televizorul vine echipat cu un sistem Direct Digital, cu două ieșiri a câte 5W. E drept nu vei avea parte de un sunet extrem de puternic, dar dacă simți nevoia de mai mult, atunci cu siguranță poți opta pentru un sistem home cinema.

Tunerul te va ajuta să te bucuri de posturile în format HD, fără să fii nevoit să îți achiziționezi un pachet special de servicii de la operatorul TV.

La capitolul conectivitate, televizorul dispune de o intrare USB 2.0(poți urmări filmele sau fotografiile de pe o memorie USB sau de ce nu poți conecta un hard extern), o intrare component și 3 porturi HDMI(suficiente încât să îți poți conecta mai multe device-uri simultan: Blu-Ray, consola și eventual laptopul). Unul dintre porturi vine și cu suport MHL(Mobile HD Link), ce este potrivit pentru conectarea tabletei sau a terminalului mobil, dar pentru asta vei fi nevoit să îți achiziționezi un cablu special MHL, deoarece nu vine în pachetul televizorului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • unghi de vizibilitate bun

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD
  • sunetul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.4

8.5

O alegere accesibilă

Daewoo L32R640CTE este un televizor potrivit pentru un buget mic, ce oferă performanțe destul de bune, dar și o experiență de vizionare excelentă.

Vezi detalii
User Rating: 3.59 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.