Cum să-ți transformă-ți TV-ul într-unul SMART cu bani puțini!

Sunt multe gospodăriile unde TV-urile nu sunt Smart. Ori că au fost achiziționate acum ceva mai mulți ani, ori că s-a dorit un TV ieftin care să facă ceea ce un TV este destinat să facă. Indiferent de motiv, cert este că în prezent din ce în ce mai mulți utilizatori își doresc un TV Smart, să se poată bucura de conținutul de pe YouTube sau de Netflix sau alte facilități.

Chiar de curând un apropiat îmi spunea ca ar vrea să își schimbe vechiul TV cu unul SMART și așa cum i-am spus și lui vă zic și vouă. Nu e nevoie să renunți la un TV dacă funcționează perfect ok, și dorința ta este să iei poate cel mai ieftin Smart TV din piață. Eu una zic că dacă ești mulțumit în mare parte de TV-ul tău și îți dorești doar să te bucuri de avantajele unui Smart TV, cu un Chromecast rezolvi acest neajuns ieftin și rapid.

Cum funcționează un Chromecast?

Chromecastul practic îți transformă televizorul într-unul Smart. Mai exact acesta permite partajarea conținutului de pe telefon sau tabletă, direct pe TV. Practic cauți filmul de pe Netflix pe care vrei să îl vezi și prin intermediul Chromecast-ului, îl poți partaja pe TV.

Care este conținutul ce poate rula pe Chromecast?

Odată conectat Chromecastul la rețea, vei putea urmări pe TV orice clip de pe Youtube, HBO GO, Netflix, iar dacă vrei muzică, ce crezi, suportp Spotify, TuneIn Radio, Google Play Music. Ba chiar ai și posibilitatea să te bucuri de conținutul din Google Photos și ceva jocuri pe TV.

Iată și o listă cu 3 cele mai populare Chromecast-uri:

1.

Google Chromecast 3 este probabil cel mai accesibil și mai bine vândut Chromecast din piață. Poate fi achiziționat cu 145,09 lei. Accepta 1080p si are asistentul Google activat.

 

 

2.

Mediaplayer Xiaomi Mi TV Stick este extrem de mic. Îl poți lua cu tine chiar și în vacanță căci nu ocupă mult loc în bagaj. L-am testat și noi și are o ofertă de aplicații destul de mare. Las aici materialul pentru mai multe detalii. Prețul lui este de 229 lei.

 

 

3.

Google Chromecast TV știe să redea direct de pe telefon, tabletă sau laptop mii de aplicații compatibile atât cu Android cât și cu iOS. Îți permite să folosești chiar și browserul Chrome. L-am testat și noi, iar în cazul în care vrei să afli mai multe detalii despre el, le găsești aici. Prețul lui este de 329 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.