Cum îți încarcă telefonul o cutie cu mâncare!

kfc

Ne place să butonăm telefoanele destul de mult în decursul unei zile, motiv pentru care se întâmplă adesea să ne trezim că rămânem fără autonomie atunci când ne e lumea mai dragă.

KFC vine cu o idee ingenioasă, astfel încât să poți sta liniștit la masă și să continui cu activitățile dorite, fără nici o grijă. Watt A Box este cea mai nouă cutie KFC, ce include un meniu de prânz complet, dar și o baterie portabilă de mici dimensiuni, ce îți încarcă smartphone-ul.

Watt A Box este prima cutie de mâncare capabilă să încarce un smartphone. Pe lateralul cutiei, se poate observa portul USB, butonul Power, iar cablul de încărcare se găsește în interiorul pachetului. KFC se laudă că produsul este capabil să alimenteze orice smartphone, însă performanțele acumulatorului nu sunt foarte strălucite. Ca idee, în 30 de minute, un iPhone reușește să se încarce aproximativ 17%, ceea ce înseamnă încă câteva ore de utilizare moderată.

Oferta este disponibilă momentan doar în India, mai exact în orașele Delhi și Mumbai. Aceasta a fost realizată în parteneriat cu o companie de publicitate locală și este puțin probabil ca în viitor aceasta să se extindă și în alte țări.

Deși nu vorbim de o baterie externă cu o capacitate mare, pot spune că ideea celor de la KFC merită aplaudată. Aceștia nu se află la prima campanie de acest gen. Să nu uităm că în trecut au oferit o tastatură ultra subțire clienților din Germania, în Hong Kong au lansat oja cu gust de pui, iar acum câteva luni ofereau internet gratis liceenilor români pregătiți pentru Bacalaureat. Prin inovație și creativitate, KFC reușește să-și atragă o popularitate tot mai mare cu fiecare campanie desfășurată.

Nu sunt adepta fast food-urilor, dar ingeniozitatea lor chiar merită apreciată și de ce nu încurajată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.