KFC îți oferă internet gratuit dacă ești pregătit de Bacalaureat

kfc test

În curând KFC va implementa o idee pe cât de inedită, pe atât de utilă și distractivă. Având în vedere că 2015 a fost un an în care promovabilitatea Examenului de Bacalaureat a fost de doar 40%, KFC, împreună cu profesorii de liceu încearcă să tragă un semnal de alarmă, cu privire la aceste statistici îngrijorătoare.

„În timp ce România are un record în ceea ce privește utilizarea internetului și viteza sa, aflându-se în top 3 la nivel global, rata performanței educației e mult mai mică”, declara Nir Refuah, CEO MRM/Mcann România.

KFC urmează să doneze 5700 mp de internet gratuit liceenilor, cu scopul de a sprijini educația în România. Ideea este că aceștia se vor putea conecta doar dacă vor ști răspunsul la una din întrebările ce se regăsesc în programa de Bacalaureat 2016.

Soft-ul routerului KFC va conține 1600 de întrebări posibile, aprobate de profesori. Pentru o oră de internet gratuit va trebui să știi să răspunzi corect la una din aceste întrebări, iar în cazul în care îți dorești să mai continui, după 60 de minute se reia procesul cu o nouă întrebare. În cazul în care utilizatorul nu răspunde corect, soft-ul îi afișează răspunsul corespunzător, poate măcar în felul acesta vor fi elevi ce vor reține informația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.