Cele mai bune aplicații și jocuri Android din 2023!

Zilele trecute Google a anunțat care sunt cele mai bune aplicații și jocuri ale lui 2023 pentru dispozitivele cu Android.

Cea mai bună aplicație din Google Play este Imprint: Learn Visually. Aplicația aceasta explic într-un mod facil concepte despre istorie, psihologie, tehnologie, medicină etc.

Cel mai bun joc de anul acesta este Honkai: Star Rail. Este un joc SF care și-a adjudecat premiul pentru conținut, imagini și design.

Cea mai bună aplicație care rulează pe mai multe dispozitive este Spotify, aplicația de muzică și podcasturi.

Cel mai bun joc care rulează pe mai multe device-uri este OUTERPLANE – Strategy Anime. Acesta este o poveste captivantă ce poate fi jucată atât pe telefon, cât și pe tabletă sau PC.

Alegerea utilizatorilor – nu m-a surprins aici să descopăr că ChatGPT și-a adjudecat titlul. Lansat la finele lui 2022, ChatGPT este aplicația de inteligență artificială care a cuceri întreaga planetă cu o rapiditate fantastică, zguduind serios ideea că “Google rules” în materie de căutări. Deși Google și-a lansat primul robot AI, Bart, acesta nu se ridică încă la nivelul ChatGPT. Cu toate acestea, aplicația ChatGPT nu și-a adjudecat și premiul pentru cea mai bună aplicație cu AI, primind doar o mențiune de onoare.

Cea mai bună aplicație cu AI a fost acordat pentru aplicația Character AI: AI-Powered Chat. Sunt curioasă câți au folosit aplicația aceasta anul acesta…

Cea mai bună aplicație pentru distracție a fost acordat Bumble For Friends: Meet IRL

Cel mai bun joc alegerea utilizatorilor a fost acordat pentru Monopoly GO

Cele mai bune jocuri din Google Play în 2023:

Best MultiplayerFarlight 84
Best Pick Up & PlayMonopoly Go
Best IndiesVampire Survivors
Best StoryHonkai: Star Rail

Vă las mai jos decernarea premiilor pentru a vedea fiecare secțiune în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.