Ce s-a vândut cel mai bine până la ora 11:00 la eMAG!

La ora 11:00 iată cum arată vânzările la eMAG de Black Friday! Din categoria Produse speciale, s-au comandat peste 12.000 de produse de protecție. Se văd foarte multe investiții în ceea ce privește aurul & monedele. Observăm o cerere destul de mare și în ceea ce privește apartamentele(24 de cereri de ofertă, în două cartiere rezidențiale – Arcadia și Cosmopolis, unde cel mai scump imobil de 600.000 euro beneficiază de o reducere de 60.000 euro).

Deși situația este destul de incertă în momentul de față, cu pandemia aceasta, observ un optimism în comportamentul consumatorului, din moment ce s-au vândut aproape 600 de pachete turistice pentru finalul acestui an și pentru sezonul cald din 2021.

În ceea ce privește autoturismele, deocamdată doar 10 comenzi. Mai puțin decât mă așteptam. Iarăși pe parte de servicii medicale se poate observa un interes destul de mare.

Cât despre televizoare, laptopuri, electrocasnice mari și mici, s-au vândut grupa mare după cum puteți vedea în dashboard.

Deși ofertele foarte bune s-au cam epuizat încă din primele secunde, dacă mai cauți cu atenție, încă mai ai șanse să găsești reduceri bune pentru niște produse interesante.

 

Xiaomi Mi Mop Essential – este cel mai ieftin robot de aspirare Xiaomi – redus la  698 lei

 

 

 

Smartphone Samsung Galaxy A51 (2020) – DUAL SIM, 4 GB RAM, 128 GB stocare internă – redus la 1089 lei

 

 

 

– Espressor automat Krups EA811810– redus la 999 lei de la 2099 lei.

 

 

Xiaomi Mi TV Stick redus la 149 lei

 

 

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 4redusă la 79,49 lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.