Ce plănuiește Huawei pentru a doua jumătate a anului!

Prima jumătate a anului 2020 se încheie cu rezultate financiare pozitive pentru Huawei Consumer Business Group, compania înregistrând o creștere constantă de la începutul anului, atât la nivel internațional, cât și pe plan local. Vorbim de o cotă de piață de 30% rezultată în urma lansărilor de produse din acest an, iar acum compania chineză anunță ce plănuiește pentru cea de-a doua jumătate a anului.

Pentru cel de-al doilea semestru al lui 2020, Huawei își va concentra atenția pe lansări în toate categoriile de produse, care să ajute compania să-și consolideze poziția în piață. Vor lansa laptopuri, accesorii, așteptăm noua gamă Mate 40 și multe alte dispozitive interesante. Aflăm și că APPGallery a ajuns de la 0 la 700 de aplicații în doar 6 luni.

„A doua jumătate a anului aduce cu sine un nou plan de dezvoltare a strategiei Huawei 1 + 4 + n, dar și de dezvoltare a tehnologiei la nivel de produse și conectivitate perfectă între dispozitive, puncte relevante care fac parte din viziunea și angajamentul companiei noastre pe termen lung. Cu siguranță, lansarea noii game de produse Mate 40 va fi una dintre veștile principale, dar pregătim un calendar susținut de lansări pentru această toamnă.”, declară Whisky Wangwei, country manager al Huawei Consumer Business Group

Potrivit GFK, pe plan local, cota de piață a companiei a crescut cu 29,3% pe segmentul de smartphone. Și în zona de Open Market compania a înregistrat o creștere cu 10% față de 2019.

Huawei are în plan și extinderea rețelei de magazine și centre de servicii Huawei nu doar în București, ci și în alte două orașe din țară. Unul dintre acestea este Cluj-Napoca, ce va cuprinde întregul ecosistem de produse Huawei: tablete, PC-uri, wearabels, ochelari inteligenți și chiar smart TV-uri(produsul urmează a fi lansat în curând – deocamdată acesta este disponibil în Băneasa Shapping City București).

Pentru Huawei, luna august a venit cu lansarea lui P40 Lite 5G, primul smartphone din categoria mid-range capabil să suporte 5G. Am avut deja un prim contact cu el, sperăm să-l primim curând la test, să vă spunem și de ce este în stare. Deocamdată noi am testat modelul Huawei P40 Lite, P40 și Huawei P40 Pro.

Huawei are în plan să ofere soluții competitive și inovatoare pentru construirea infrastructurii 5G în România, fiind compania parte din grupul care deține cele mai multe patente de 5G și, totodată, compania care a adus o contribuție relevantă la crearea standardelor de securitate 5G.

Aflăm și că AppGallery a ajuns de la 0 la 700 de aplicații românești în doar 6 luni. În prezent AppGallery conține 770 aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.