Review Bosch Tassimo Vivy TAS 1252 – pentru o dimineață cu gust

Cum poate începe mai bine o dimineață, dacă nu cu o cafea bine preparată, care să îți asigure nu doar doza de energie pentru prima parte a zilei, ci și satisfacția că o începi cu un mic răsfăț? Și pentru că nu toți suntem pasionați și de tehnica de preparare a unui espresso, iată o variantă accesibilă pentru a testa mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea, fără să fii nevoit să investești o sumă prea mare în această direcție. Este vorba despre espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 209 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare, ținând cont de rezultate.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

În ceea ce privește designul, espressorul celor de la Bosch este micuț, compact, conceput special pentru aș găsi loc cu ușurință în orice bucătărie, de la cea micuță de apartament și până la cea în stil american, ce se întinde pe o suprafață generoasă. Ca și idee, cântărește doar 2,36 kg, iar dimensiunile sale sunt de 169 x 249 x 298 mm, ceea ce înseamnă că la nevoie îl poți lua cu tine în micile deplasări, în cazul în care chiar nu te poți despărți de el  nici măcar pentru o zi. Modelul nostru este negru, cu câteva elemente metalice. Are un aspect elegant, pare destul de bine închegat. Are o tăviță reglabilă pe înălțime, pe a cărei suprafață se așează cana sau paharul și un afișaj LED în partea dreaptă.

Espressorul este disponibil pe mai multe nuanțe de culoare, doar că în denumirea produsului este modificată și o cifră. Așadar, pentru alb avem modelul Bosch Tassimo Vivy TAS 1254, pentru roșu, avem codul Bosch Tassimo Vivy TAS 1253, iar pentru roz, avem codul Bosch Tassimo Vivy TAS 1251. Prin gama variată de culori, cei de la Tassimo oferă utilizatorului posibilitatea de a-și achiziționa espressorul în ton cu mobila de bucătărie.

Poze cu Bosch Tassimo Vivy TAS 1252

Bosch Tassimo Vivy TAS 1252

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul funcționează doar cu T-Disc-uri sau mai bine zis cu capsule. Pe rafturile magazinelor vei găsi mai multe tipuri de capsule, astfel încât să poți opta pentru băutura preferată, fie că este vorba despre espresso, cappuccino sau latte macchiato. Chiar și pentru cei ce nu sunt înnebuniți după aroma unei cafele bine preparate, espressorul oferă câteva opțiuni delicioase, cum ar fi: ciocolată caldă, ceai sau lapte cald.

Espressorul este ușor de utilizat. Trebuie să te asiguri că rezervorul de apă este alimentat corespunzător. Ulterior introduci capsula în partea superioară a aparatului, închizi locașul, introduci ceașca sub gura de scurgere și apeși butonul. Aștepți câteva secunde, după care băutura este gata pentru a fi servită. Mai ușor de atât nici că se poate.

Aparatul nu poate prepara mai multe cafele deodată, așa cum se întâmplă să vezi la alte espressoare, ce-i drept dintr-o gamă mai scumpă. Explicația este foarte simplă. Un T-DISC este echivalentul unui singur preparat. Cum nu poți introduce mai multe capsule deodată, vei putea prepara evident o singură băutură, după care se schimbă T-DISC-ul și procesul poate fi reluat.

Espressorul are o putere de 1300W și o presiune de 3,3 bar. Rezervorul are o capacitate de 0,7 l, ceea ce înseamnă că vei putea prepara maxim 2 cești, după care va trebui să îl realimentezi.

Întreținerea espressorului este ușoară. Are un sistem anticalcar ce va trebui utilizat cel puțin o dată pe lună.

Așadar, nu este deloc complicat să te bucuri de o cafea delicioasă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • micuț, compact
  • design elegant
  • preț accesibil
  • prepară mai multe tipuri de cafea
  • ușurință în utilizare

Contra:

  • capsulele au un preț destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 9.2

8.8

O alegere delicioasă

Bosch Tassimo Vivy TAS 1252 este un espressor automat, capabil de a prepara mai multe băuturi delicioase, ce are un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.35 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.