Bosch KIS87AF30 – combina frigorifică încorporabilă silențioasă

Dacă ai o bucătărie ceva mai mică și vrei să economisești spațiu sau pur și simplu, îți dorești o combină frigorifică încorporabilă care să ofere un aspect modern bucătăriei tale, atunci Bosch KIS87AF30 ți se va părea o alegere foarte bună. Modelul este poate cel mai silențios de pe piață, așa că nu va mai trebui să îți faci probleme în privința zgomotului. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de 3999 lei (verifică preț actualizat) cu rate lunare ce încep de la 106 lei. Prețul este unul ceva mai mare față de modelele obișnuite, dar raportul calitate-preț este unul superior. Combina se remarcă prin funcționarea deosebit de silențioasă, consumul energetic foarte redus și sistemele de răcire performante.

Comabina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina este potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, având un volum total de 272 de litri. Dimensiunile sale sunt de 177 x 56 x 55 cm. Modelul este complet încorporabil, așa că se va încadra perfect în mobilierul de bucătărie. Deschiderea ușilor se face spre dreapta în mod standard, dar acestea sunt reversibile, așa că direcția se poate schimba ușor pe cealaltă parte dacă așa ai nevoie. Carcasa este albă, oferind un aspect clasic, dar elegant. Panoul de control se găsește în partea superioară a frigiderului și este dotat cu control touch pentru o setare mult mai ușoară.

Poze cu combina frigorifică

Bosch KIS87AF30

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are o capacitate de 276 litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă. Pe ușă vei găsi 5 suporturi. Este disponibil suplimentar un suport metalic special pentru sticle, ce poate fi așezat sub oricare dintre rafturi. Compartimentul pentru fructe și legume este foarte spațios și beneficiază de un sistem special pentru controlul umidității, astfel încât alimentele să se păstreze proaspete pentru mai mult timp.

Congelatorul are o capacitate de 61 de litri și este organizat în 2 sertare. Sertarul inferior este de tip BigBox, fiind mult mai mare decât cel de deasupra și făcând astfel posibilă depozitarea alimentelor și recipientelor foarte mari. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, fiind mult mai mare față de media de pe piață.

La nivel tehnic, combina se încadrează în clasa climatică SN-T și are un compresor. Agentul de răcire folosit este R600A. Reglarea temperaturii se face electronic. Ai la dispoziție sisteme de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă sau cele în care temperatura interioară este prea ridicată. Vei putea astfel să economisești energie. Dezghețarea frigiderului se face automat, în timp ce congelatorul va trebui dezghețat manual o dată, de două ori pe an. Pentru a-ți ușura munca, ai la dispoziție tehnologia de răcire Low Frost care reduce formarea de gheață.

Că tot veni vorba de energie, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având prin urmare un consum foarte redus de curent. Consumul anual este de doar 225 kWh. Autonomia fără curent este de 26 de ore, așa că alimentele vor rămâne în siguranță în cazul unor pene de curent.

După cum spuneam la început, combina are un nivel extrem de redus de zgomot, acesta având valoarea de doar 35 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LED,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • silențioasă

Contra:

  • sistemul de dezghețare manual pentru congelator

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 8.8
Performanțe - 8.9

9

O alegere excelentă

Bosch KIS87AF30 este o combină frigorifică elegantă, cu o serie de specificații interesante, pe care o vei putea încorpora în mobila de bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.