Bosch KGV58VL31S – combina frigorifică XXL cu un consum mic

Deși nu s-ar spune, oferta pentru combine frigorifice XXL nu este chiar atât de largă, iar multe dintre modelele disponibile au un consum energetic pe măsură.  Modelul Bosch KGV58VL31S îți arată că poți să găsești și un model cu o capacitate mare de depozitare și tehnologii performante care să păstreze, în același timp, un consum redus de energie. Prețul său este de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizat). Datorită capacității mari de depozitare prețul este unul ceva mai ridicat, dar acesta este perfect compensat de dotările tehnice performante. Combina are un sistem de răcire avansat, beneficiază de tehnologii care luptă împotriva formării de gheață și are, în plus, o organizare interioară foarte personalizată. În același timp, consumul este unul foarte redus, așa că modelul reprezintă o alegere bună chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Combina frigorifică Bosch mai poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului este alcătuită din inox și are un aspect atractiv. Dimensiunile sale sunt de 191 x 70 x 77 cm, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar balamalele sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba dacă este necesar. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale încorporate.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGV58VL31S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 505 de litri, unul dintre cele mai mari de pe piață. Frigiderul are o capacitate de 379 de litri. Acesta este organizat în 5 rafturi din sticlă securizată, dintre care 2 sunt reglabile pe înălțime, iar 4 dintre acestea sunt extensibile. Există, de asemenea, un suport special pentru sticle și un sertar pentru legume și fructe. Pe ușa frigiderului se găsesc 4 suporturi care permit depozitarea sticlelor și recipientelor de diferite mărimi. Frigiderul beneficiază de un sistem pentru dezghețarea automată. Interiorul frigiderului este iluminat prin LED-uri, aceasta fiind varianta cea mai eficientă datorită consumului mic de energie și puterii de iluminare.

Congelatorul are o capacitate de 126 litri, din nou una foarte mare. Acesta este organizat în 2 sertare spațioase din plastic transparent. Compartimentul de sus este mult mai mare și de tip Vario Zone, adică este prevăzut cu rafturi din sticlă detașabile, care să adauge spațiu suplimentar. Capacitatea de congelare este de 14 kg în 24 de ore, randamentul fiind unul foarte mare. Este disponibilă și o funcție pentru super-congelare. Congelatorul nu beneficiază de un sistem automat pentru dezghețare, dar în schimb este dotat cu o tehnologie Low Frost care menține un nivel minim de gheață și face decongelarea mai ușoară.

La nivel tehnic, Bosch KGV58VL31S are un compresor, iar reglarea temperaturii este electronică. Combina se încadrează în clasa climatică SN-T. Răcirea este dinamică și se realizează cu ajutorul unui ventilator interior. În același timp, mai beneficiază de un sistem prin care apa din condens este evacuată. Modelul este unul foarte silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea minimă de 40 dB.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus. Consumul energetic anual este de doar 292 kWh, având o autonomie fără curent de 26 ore, timp în care alimentele vor fi păstrate în siguranță în cazul unor pene de curent sau defecțiuni la panoul electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate foarte mare,
  • autonomie de 26 ore,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Bosch KGV58VL31S este una dintre cele mai mari combine frigorifice de pe piață, fiind ideală pentru familiile foarte numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.