Bosch KGV39VW31 – combina frigorifică mare la preț accesibil

Ai spune că o combină frigorifică de dimensiuni mari, dotată cu tehnologii performante și cu un consum redus, nu se încadrează într-un buget mediu, dar acest lucru este posibil în cazul modelului . Prețul pentru Bosch KGV39VW31 este de aproximativ 2350 lei (verifică preț actualizat). Combina are un raport calitate-preț foarte bun. Punctele sale forte sunt capacitatea mare de depozitare, consumul redus și calitatea tehnologiilor folosite. Punctul în minus principal este reprezentat de lipsa tehnologiei No Frost pentru congelator, acesta necesitând dezghețarea manuală. Pentru a compensa acest lucru, congelatorul oferă însă o funcție prin care gheața este menținută la un nivel minim.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Combina are un design standard foarte “curat”, singurul element de pe ușa frigiderului fiind logo-ul Bosch inscripționat. Modelul este disponibil pe alb. Dimensiunile combinei sunt de 201 x 60 x 65 cm, aceasta fiind una dintre cele mai înalte. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar acestea sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale încorporate, pentru o deschidere ușoară.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGV39VW31

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 344 de litri, combina făcând față cu ușurință unei familii numeroase și perioadei sărbătorilor când e nevoie de păstrarea la rece a unei cantități mult mai mari de alimente.

Frigiderul are o capacitate de 250 litri. Acesta este organizat în 5 rafturi din sticlă rezistentă. 2 dintre rafturi sunt reglabile pe înălțime, iar 3 sunt extensibile, cumpărătorul putând să organizeze interiorul în funcție de nevoile de moment. Compartimentul pentru legume și fructe este prevăzut cu un sistem de control al umidității, permițând păstrarea îndelungată a prospețimii. Ușa frigiderului este prevăzută cu 4 rafturi, dintre care unul mare și 3 mai mici. Interiorul este iluminat prin LED-uri.

Congelatorul are o capacitate de 94 litri. Acesta este organizat în 3 sertare din plastic transparent. Sertarul central este cel mai mare și permite congelarea alimentelor de dimensiuni mai mari sau cutiilor mari de înghețată. Pentru o organizare mai bună, și sertarele congelatorului au fost prevăzute cu rafturi. Acestea pot fi scoase în orice moment pentru a face mai mult spațiu. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, fiind una peste medie.

La nivel tehnic, Bosch KGV39VW31 are un compresor, un sistem de răcire, iar reglarea temperaturii este electronică și are afișaj LED. Combina se încadrează în clasa climatică SN-T. Datorită ventilatorului încorporat, temperatura este distribuită uniform, neexistând diferențe între rafturile frigiderului. Atât pentru frigider, cât și pentru congelator sunt disponibile funcții de super-răcire. Frigiderul dispune de un sistem pentru dezghețare automată. Din păcate, congelatorul dispune doar de tehnologia Low Frost care îi asigură un nivel mic de gheață, dar face necesară dezghețarea manuală periodică.

Combina este una foarte silențioasă, având un nivel de zgomot de doar 39 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus. Consumul energetic anual este de doar 238 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 23 ore, funcționând în acest timp la nivel normal. Acest lucru se dovedește foarte util în situațiile în care au loc pene de curent sau defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • preț rezonabil,
  • LED,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Bosch KGV39VW31 este o combină frigorifică destul de încăpătoare, astfel că se va potrivi unei familii ceva mai numeroasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.