Bosch KGV39VL31S – combină frigorifică spațioasă

În alegerea combinei frigorifice, capacitatea de depozitare a alimentelor reprezintă unul dintre aspectele importante. Capacitatea de depozitare se dovedește cu atât mai importantă pe timp de iarnă, atunci când în preajma sărbătorilor există o cantitate mult mai mare de alimente care trebuie păstrate în siguranță. Combina frigorifică Bosch KGV39VL31S are o capacitate mare, oferind în același timp un consum redus și un nivel de performanță ridicat. Prețul ei este de aproximativ 2450 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun. Punctele forte ale combinei sunt capacitatea mare de depozitare, consumul redus, organizarea interioară personalizată și tehnologiile performante care asigură păstrarea în siguranță a alimentelor pentru perioade lungi. Punctul în minus principal este reprezentat de lipsa tehnologiei No Frost, prin urmare cumpărătorul fiind nevoit să dezghețe manual congelatorul. Per ansamblu însă, combina este una foarte atractivă.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

La nivelul designului, se remarcă faptul că modelul este alcătuit din inox, având un aspect modern și fiind în același timp ușor de întreținut datorită ușilor Easy Clean. Acestea nu păstrează amprentele și sunt foarte ușor de curățat, fiind necesară doar ștergerea cu un prosop. Dimensiunile combinei sunt de 201 x 60 x 65 cm, aceasta necesitând un spațiu destul de mare în bucătărie sau pe hol. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar acestea sunt reversibile, așa că sensul se poate schimba. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale încorporate.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGV39VL31S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 344 de litri, combina fiind una dintre cele mai spațioase.

Frigiderul are o capacitate de 250 litri. Acesta este organizat în 5 rafturi din sticlă rezistentă. 2 dintre rafturi sunt reglabile pe înălțime, iar 3 sunt extensibile, permițându-se astfel depozitarea oalelor și recipientelor de diferite dimensiuni. Există, de asemenea, un compartiment pentru legume și fructe. Acesta este prevăzut cu un sistem de control al umidității, permițând păstrarea îndelungată a prospețimii fructelor și legumelor. Ușa frigiderului este prevăzută cu 4 rafturi. Interiorul este iluminat prin LED-uri.

Congelatorul are o capacitate de 94 litri. Acesta este organizat în 3 sertare spațioase din plastic transparent. Sertarul central este cel mai mare. Este de remarcat faptul că și sertarele congelatorului  sunt prevăzute cu rafturi, fiind posibilă astfel o organizare mai personalizată. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, fiind una peste medie.

La nivel tehnic, combina are un compresor, iar reglarea temperaturii este electronică și are afișaj LED. Combina se încadrează în clasa climatică SN-T. Combina are un ventilator încorporat, ceea ce face ca temperatura să fie uniformă. Apa provenită din condens este eliminată. Congelatorul dispune de tehnologie Low Frost, având, prin urmare, un nivel mic de gheață.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, acesta atingând valoarea minimă de 39 dB. Combina de-abia se face simțită atunci când este în funcțiune.

Bosch KGV39VL31S se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus. Consumul energetic anual este de doar 238 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 23 ore, păstrând în siguranță alimentele în cazul unei pene de curent sau unei defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • capacitate mare,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Bosch KGV39VL31S este o combină frigorifică destul de generoasă din punct de vedere al spațiului, bucurându-se de un design modern și elegant.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.