Bosch KGV36VW32 – un model econom

Bosch KGV36VW32 este o combină frigorifică modernă care îndeplineşte toate calităţile unui produs electrocasnic avantajos. Acesta are o capacitate medie şi o clasă de eficienţă energetică la fel de avantajoasă pentru obţinerea unui consum de energie electrică redus. Produsul are culoarea albă şi o înălţime care permite aşezarea în orice încăpere. Preţul aproximativ al acestui frigider este de 1799 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind preţul propus de către producătorul Bosch. Garanţia de care beneficiază combina frigorifică este de 24 de luni, aceasta putând fi prelungită în magazinele partenere de pe teritoriul României cu până la 2 ani, contra cost.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Design-ul acestui model este simplist şi se potriveşte perfect într-o bucătărie minimalistă. Are un mâner încorporat atât pentru frigider cât şi pentru congelator şi o compartimentare practică, cu frigiderul în partea superioară şi congelatorul în partea inferioară. Înălţimea acestuia de 1,86 m este ideală pentru amplasarea în bucătăriile moderne. Acest model este unul no frost care nu permite acumularea bucăţilor de gheaţă în interior, pe pereţi, având o funcţie de dezgheţare automată numai atunci când aceasta este necesară. Astfel, dezgheţarea manuală nu mai este necesară, iar viitorii proprietari se vor putea lipsi de această preocupare. Combina  a fost concepută pentru a permite depozitarea produselor îngheţate de dimensiuni mai mari, precum pachete maxi, bucăţi mari de carne, etc.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGV36VW32

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, această combină frigorifică este pregătită să facă faţă unei funcţionări de lunga durată şi conţine tehnologii care au fost adaptate celor mai frecvente nevoi ale cumpărătorilor.Clasa de eficienţă energetică A++ este foarte avantajoasă din punct de vedere al consumului, rezultând un consum mediu anual energetic de 227 kWh/an. Acest model are o capacitate netă totală de 309 litri, dintre care volumul congelatorului este de 94 litri, iar volumul net al frigiderului este de 215 litri.

Sistemul de dezgheţare automată este prezent în compartimentul frigiderului, acolo unde interiorul este dotat cu 4 rafturi fabricate din sticlă rezistentă la şocuri, 3 suporturi pentru uşă, un suport pentur ouă şi un suport pentru sticle. Congelatorul este compartimentat în 3 părţi, având un compartiment de dimensiuni mai generoase pentru depozitarea produselor şi a alimentelor care ocupă mai mult spaţiu.

Capacitatea de congelare totală este de 7 kg/24h, având o funcţie de super congelare şi posibilitatea de a depozita alimente de toate formele şi dimensiunile datorită VarioZone care permite îndepărtarea rafturilor de sticlă şi a sertarelor. Acesta este dotat şi cu o tavă pentru gheaţă. Evacuarea apei din condens are loc în mod automat, la fel ca şi dezgheţarea.

Congelatorul şi frigiderul împărtăşesc acelaşi compresor, iar, în lipsa curentului electric, cele două au o autonomie de 23 de ore. Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este de 39 de decibeli. Clasa climatică pentru care a fost conceput acest frigider este SN-T, ceea ce înseamnă ca produsul este potrivit pentru utilizarea pe teritoriul ţării noastre, având în vedere climatul caracteristic.  Iluminarea din interiorul frigiderului este realizată cu ajutorul LED-urilor, iar reglajul temperaturii se face în mod electronic. Bosch KGV36VW32 deţine eticheta ecologică prin care cumpărătorii sunt informaţi cu privire la tehnologiile ecologice utilizate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • design elegant,
  • sistem Low Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bosch KGV36VW32 este o combină frigorifică cu o capacitate moderată, potrivită unei familii cu 4-5 membri, ce o poți găsi la un preț accesibil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.