Bosch KGV36VL32S – combina frigorifică de clasă A++

Bosch este un producător german care demonstrează că, într-adevăr, produsele germane sunt cele mai fiabile și mai rezistente. Acest lucru este valabil pentru întreaga serie de produse a producătorului, inclusiv cea a combinelor frigorifice despre care vom vorbi și acum. Mai exact, ne vom concentra asupra modelului Bosch KGV36VL32S, o combină economică atractivă, ce poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Combina are un raport calitate-preț foarte bun, remarcându-se printr-un design modern, o capacitate de depozitare suficient de mare, tehnologii performante de răcire și un consum foarte redus. Din păcate, congelatorul nu dispune de un sistem automat de dezghețare, dar acest lucru este compensat de existența unei tehnologii Low Frost care menține un nivel scăzut de gheață în congelator.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei se remarcă printr-un aspect elegant și modern. Combina este alcătuită din inox, acest lucru inspirând faptul că avem de-a face cu o calitate superioară. Ușile nu păstrează amprentele, așa că sunt ușor de păstrat curate. Pentru o deschidere ușoară, ușile sunt prevăzute cu mânere verticale încorporate. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar direcția de deschidere se poate schimba dacă este nevoie, întrucât ușile sunt reversibile. Dimensiunile combinei sunt de 186 x 60 x 65 cm.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGV36VL32S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total al combineei frigorifice este de 309 de litri, fiind suficient pentru o familie numeroasă.

Frigiderul are o capacitate de 215 de litri. Acesta este organizat în 4 rafturi din sticlă securizată.  Bineînțeles, este disponibil și un sertar special pentru legume și fructe. Acesta este denumit CrisperBox și este prevăzut cu un sistem de control al umidității, astfel încât fructele și legumele să se păstreze proaspete pentru o perioadă îndelungată. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 suporturi care permit depozitarea recipientelor de diferite mărimi. Frigiderul este dotat și cu un suport special pentru sticle. Interiorul frigiderului este iluminat prin LED-uri.

Congelatorul are o capacitate de 94 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase din plastic transparent. Unul dintre compartimente este de tip BigBox, oferind mai mult spațiu pentru produse congelate de dimensiuni mari. Datorită sistemului VarioZone, interiorul congelatorului poate fi personalizat în funcție de necesitate. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, fiind una peste medie. Este disponibilă și o funcție pentru super-congelare, utilă pentru produsele care trebuie congelate rapid la o temperatură redusă și păstrate așa pentru o perioadă mai lungă.

La nivel tehnic, combina are un compresor, iar termostatul este reglabil. Combina se încadrează în clasa climatică SN-T. Combina are un ventilator încorporat, astfel încât temperatura să fie distribuită constant, iar apa obținută din condens să fie eliminată. Din păcate, nu este disponibilă o tehnologie No Frost, dar congelatorul dispune de tehnologie Low Frost care asigură existența unui nivel redus de gheață.

Bosch KGV36VL32S este o combină silențioasă, nivelul de zgomot fiind unul foarte redus. Acesta atinge valoarea minimă de 39 dB.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric. Consumul energetic anual este de doar 227 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 23 de ore, păstrând alimentele în siguranță pentru o perioadă destul de mare în cazul unor defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegantă,
  • capacitate mare,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • Sistem Low Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Bosch KGV36VL32S este o combină frigorifică extrem de elegantă, cu specificații tehnice complete, ce se va potrivi unei familii destul de numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.