Bosch KGV36UW30 – combina frigorifică dotată cu tehnologii atractive

Bosch KGV36UW30 este o combină frigorifică modernă, care se remarcă printr-un echilibru foarte bun la nivelul dotărilor. Aceasta are un preț accesibil și oferă un randament atractiv, fiind o soluție potrivită pentru orice familie. Este disponibilă în magazine la un preț de aproximativ 1779 lei (verifică preț actualizat). Aceasta este o combină frigorifică de calitate germană, care îmbină o capacitate bună de depozitare cu tehnologii atractive și un consum redus de energie, fiind astfel o opțiune ideală pentru orice familie. Organizarea interioară este personalizată, existând spațiu pentru depozitarea unei varietăți de alimente și recipiente. Nu în ultimul rând , garanția extinsă completează foarte bine dotările, asigurând faptul că nu vei avea probleme în cazul în care apare o defecțiune. Raportul calitate-preț este unul bun.

Combina frigorifică poate fi găsită şi în oferta magazinului Flanco.

Combina are un design clasic, fiind complet albă și având un aspect ermetic. Dimensiunile sale sunt de 186 x 60 x 65 cm, fiind un model mediu. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar balamalele sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba. Totodată, ușile sunt prevăzute cu mânere verticale încorporate.

Poze cu combina frigorifică

Bosch KGV36UW30

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 309 litri, fiind unul potrivit pentru o familie de 3-4 persoane.

Frigiderul are o capacitate de 215 litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă. Compartimentul pentru legume și fructe CrisperBox este prevăzut cu un sistem de control al umidității care asigură menținerea îndelungată a prospețimii alimentelor. Pe ușă vei găsi 3 suporturi spațioase, iar iluminarea se va face prin LED-uri, fiind foarte eficientă și economică.

Congelatorul are o capacitate de 94 litri și este organizat în 3 sertare din plastic transparent. Sertarul central este de tip Big Box, fiind cel mai mare și permițând depozitarea unor alimente sau recipiente mai mari. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 ore, având o valoare peste media de pe piață. Există de asemenea o funcție de super-congelare, ideală pentru răcirea rapidă sau depozitarea pe termen lung a unor alimente.

La nivel tehnic, combina are un compresor, iar pentru răcire beneficiază de tehnologii de eliminare sau reducere a cantității de gheață. Frigiderul este prevăzut astfel cu tehnologie No Frost care înlătură complet formarea de gheață, în timp ce congelatorul este dotat cu tehnologie Low Frost care reduce formarea acesteia. Combina are o funcționare ceva mai zgomotoasă față de alte modele.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus, consumul energetic anual fiind de doar 227 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 23 ore, o perioadă care să permită păstrarea în siguranță a alimentelor până la rezolvarea problemelor electrice.

Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani, oferind astfel asistență pentru timp mai îndelungat în cazul apariției unor defecțiuni.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ermetic
  • capacitate bună de depozitare
  • compartiment cu reglare de umiditate pentru fructe și legume
  • capacitate mare de congelare
  • tehnologii pentru îndepărtarea de gheață atât pentru frigider, cât și pentru congelator
  • consum de clasă A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.4
Performanțe - 8.8

8.7

O alegere eficientă

Bosch KGV36UW30 este o combină frigorifică încadrată în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum foarte econom.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.