Bosch KGN39XL32 – combina frigorifică premium

Bosch KGN39XL32 este o combină de calitate premium care impresionează prin design, performanță și economia energetică. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3499 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 119 de lei pe lună. Raportul calitate-preț este unul bun. Combina se remarcă printr-un design premium din inox, tehnologia Full No Frost capacitatea mare de depozitare și consumul redus. Este astfel extrem de greu să găsești ceva de reproșat modelului. În concluzie, pentru câteva sute de lei în plus vei putea beneficia de un produs german de calitate, atent la toate detaliile tehnice și nu numai.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul acesteia îi oferă o prestanță specială. Având dimensiunile de 201 x 60 x 65 cm, combina se face cu siguranță remarcată în orice bucătărie. Carcasa este alcătuită din inox și are un design foarte modern. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar direcția de deschidere se poate schimba datorită balamalelor reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale. Interiorul beneficiază de iluminare interioară prin LED-uri. Acestea sunt economice și au o durată de viață lungă. Pe ușa superioară vei găsi un ecan LCD care oferă informații despre temperatură și permite reglarea acesteia prin intermediul unor butoane touch-control.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGN39XL32

Bosch KGN39XL32

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 355 de litri, capacitatea de depozitare fiind destul de mare pentru a face față chiar și unei familii numeroase.

Frigiderul are o capacitate de 269 de litri. Interiorul este organizat în 5 rafturi din sticlă securizată. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de diferite înălțimi care permit depozitarea recipientelor precum sticlele sau borcanele. Sunt disponibile un suport special pentru ouă și unul dedicat răcirii rapide a sticlelor. Datorită tehnologiei MultiAirflow, aerul circulă constant pe toate nivelele, fără a exista diferențe între rafturi. Nu va mai trebui astfel să așezi alimente în partea de sus pentru a se răci mai repede.

Congelatorul are o capacitate de 86 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase din plastic transparent. Aparatul este prevăzut cu o funcție pentru super-congelare. Capacitatea de congelare este de 14 kg în 24 de ore, reprezentând unul dintre punctele forte ale modelului.

Modelul este prevăzut cu o tavă pentru ouă și una pentru gheață.

La nivel tehnic, combina are un compresor, iar reglarea temperaturii este electronică. Bosch KGN39XL32 se încadrează în clasa climatică SN-T. Pentru a asigura o răcire uniformă, fără acumulare de gheață, modelul este dotat cu tehnologia Full No Frost. Aceasta realizează automat procesul de dezghețare, economisindu-ți timp și salvându-te de procesul neplăcut de decongelare. Pentru siguranța alimentelor și pentru economie, aparatul beneficiază de sisteme speciale de avertizare pentru temperatura ridicată și pentru lăsarea ușii deschise. Este îndepărtată astfel risipa de energie.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, combina fiind silențioasă. Nivelul de zgomot atinge valoarea de doar 42 dB.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric. Consumul energetic anual este de 268 kwh. Pentru a asigura siguranța alimentelor în cazul unor pene de curent, aparatul are o autonomie de 16 ore, timp în care își păstrează temperatura obișnuită.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • design elegant,
  • sistem No Frost

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 9.6
Design - 9.7
Performanțe - 9.9

9.7

Excelentă

Bosch KGN39XL32 este o combină frigorifică completă, dotată cu tehnologia No Frost, dar și cu o serie de detalii, ce o fac o achiziție extrem de atrăgătoare.

User Rating: 3.7 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.