Bosch KGN39VL21 – combina frigorifică No Frost

Combina frigorifică Bosch KGN39VL21 este unul dintre modelele care îți atrag atenția de la prima vedere. Modelul se remarcă prin înălțime, atât la nivelul designului, cât și la nivelul performanțelor tehnice. Modelul Bosch poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat). Prețul combinei este unul ceva mai ridicat, dar beneficiile oferite de aceasta sunt pe măsură. Astfel, combina are o capacitate mare de depozitare, beneficiază de tehnologie No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator iar, în plus, consumul de energie este unul redus. Combina reprezintă o alegere bună pentru persoanele care vor să scape de grija decongelării și să se bucure de prospețimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Combina este alcătuită din inox și are un design modern și elegant. Ușile nu păstrează amprentele, așa că aspectul va fi întotdeauna unul perfect. Părțile laterale ale combinei sunt din crom. Dimensiunile acesteia sunt de 201 x 60 x 65 cm, fiind una dintre cele mai înalte de pe piață. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar direcția de deschidere se poate schimba datorită balamalelor reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale încorporate. Frigiderul ocupă partea de sus a combinei, iar congelatorul partea de jos.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGN39VL21

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 354 de litri, fiind unul destul de mare pentru a asigura păstrarea unei cantități mari de alimente, atât în frigider, cât și în congelator.

Frigiderul are o capacitate de 268 de litri. Acesta este organizat în 5 rafturi din sticlă securizată. Sertarul special pentru legume și fructe este numit CrisperBox și este prevăzut cu un sistem special pentru controlul umidității. În acest fel, fructele și legumele se păstrează proaspete pentru mai mult timp. Pe ușa frigiderului se găsesc 4 suporturi care permit depozitarea recipientelor de diferite mărimi. În plus, este disponibil un suport special pentru sticle. Frigiderul beneficiază de tehnologia MultiAirflow care asigură circularea constantă a aerului pe toate nivelurile, pentru o prospețime mai îndelungată. Interiorul frigiderului este iluminat prin LED-uri.

Congelatorul are o capacitate de 86 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase din plastic transparent și beneficiază de o funcție pentru super-congelare. Capacitatea de congelare este de 14 kg în 24 de ore, fiind una mult mai mare decât media de pe piață.

Modelul este prevăzut cu o tavă pentru ouă și una pentru gheață.

La nivel tehnic, Bosch KGN39VL21 are un compresor, iar reglarea temperaturii este electronică. Combina se încadrează în clasa climatică SN-T. Punctul forte al ei este tehnologia No Frost. Astfel, utilizatorul nu va trebui niciodată să dezghețe combina, întrucât gheața este ținută în totalitate la distanță. Combina beneficiază de sisteme speciale de avertizare pentru temperatura ridicată și pentru lăsarea ușii deschise.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, combina fiind silențioasă. Mai exact, nivelul de zgomot atinge valoarea de doar 44 dB.

Modelul Bosch se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul energetic anual este de doar 333 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 16 ore, putând păstra alimentele în siguranță pentru o perioadă destul de mare de timp în cazul unor căderi de curent sau defecțiuni la panoul electric.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegantă,
  • antiamprentă,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • No Frost,
  • autonomie de 16 ore,
  • silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Bosch KGN39VL21 este o combină frigorifică foarte elegantă și totodată bine dotată din punct de vedere tehnic, ce va fi pe placul utilizatorilor ceva mai pretențioși.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.