Bosch KGE49BI40 – combina frigorifică cu capacitate generoasă

Dacă ai o familie mare și ești în căutarea unei combine frigorifice care să depoziteze în siguranță atât o cantitate mare de alimente în frigider, cât și în congelator, atunci modelul Bosch KGE49BI40 este potrivit pentru tine. Combina frigorifică are o capacitate mare și păstrează în același timp un consum redus, contribuind la economisirea pe termen lung. Prețul ei este de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat).Deși modelul este unul dintre cele mai scumpe, acesta își merită investiția datorită capacității mari de depozitare, tehnologiilor de răcire performante și consumului extrem de redus. Punctul în minus al combinei este faptul că nu dispune de tehnologie No Frost. In general, însă, alegerea este una foarte bună.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Combina se remarcă însă nu doar prin capacitatea mare de depozitare, ci și prin design. Combina este alcătuită din inox și are un aspect modern și elegant. Ușile sunt de tip Easy Clean, combina nepăstrând amprentele și fiind ușor de curățat. Părțile laterale sunt din crom. Dimensiunile combinei sunt de 201 x 70 x 65 cm, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Frigiderul ocupă partea de sus, iar congelatorul partea de jos. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar balamalele sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba dacă este nevoie. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale. Este de remarcat faptul că interiorul combinei are rame metalice.

Poze cu combina frigorifică Bosch KGE49BI40

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul total net este de 413 litri. Frigiderul are o capacitate de 301 litri. Acesta este organizat în 5 rafturi din sticlă securizată. 2 dintre rafturi sunt reglabile pe înălțime, iar 3 dintre acestea sunt extensibile. Interiorul poate fi astfel personalizat în funcție de nevoile de moment. Există, de asemenea, un sertar pentru legume și fructe. Sertarul numit CrisperBox este prevăzut cu regulator de umiditate, astfel încât fructele și legumele să se păstreze proaspete pentru mai mult timp. Pe ușa frigiderului se găsesc 4 suporturi care permit depozitarea recipientelor de diferite mărimi. Interiorul frigiderului este iluminat prin LED-uri, acestea dovedindu-se a fi mai puternice și, în același timp, mai economice.

Congelatorul are o capacitate de 112 litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase din plastic transparent. Compartimentul central este mai mare decât celelalte două. În același timp, congelatorul este prevăzut cu rafturi din sticlă, detașabile, care să adauge spațiu suplimentar. Capacitatea de congelare este de 15 kg în 24 de ore, fiind una foarte bună. Este disponibilă și o funcție pentru super-congelare.

La nivel tehnic, combina are un compresor, iar reglarea temperaturii este electronică. Combina se încadrează în clasa climatică SN-T. Este de remarcat tehnologia AirFreshFilter care asigură un filtru de carbon activ. Combina are un ventilator încorporat, iar apa din condens este eliminată.
Congelatorul dispune de tehnologie Low Frost care asigură prezența unei cantități cât mai mici de gheaţă. Combina mai dispune de funcții de semnalizare pentru temperatură ridicată și pentru lăsarea ușii deschise. Mai este disponibilă, în același timp, o funcție pentru vacanță care scade consumul și reglează temperatura astfel încât alimentele rămase în frigider să rămână în siguranță.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, acesta atingând valoarea minimă de 34 dB.

Bosch KGE49BI40 se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus. Consumul energetic anual este de doar 175 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 44 ore, o autonomie dublă față de cea a majorității modelelor competitoare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • capacitate mare,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LED

Contra:

  • prețul nu este chiar mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Bosch KGE49BI40 este o combină frigorifică cu un design elegant, modern și totodată cu o capacitate extrem de mare, ceea ce o face potrivită pentru o familie numeroasă.

User Rating: 2.72 ( 12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.